Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Signal

#20402 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

12.09.2013 14:31

#20359: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

Henkimaailman asioita ei paljoa tunneta, mutta niiden tekoja näemme sitäkin enemmän. Ei Jalovaara ole enää raitis, eivätkä HR:n 'homoparantajatkaan.' Ainut parantaja on Herra Jumala, eikä siihen tarvita ketään uskonnollista poppamiesrahastajaa.

Rikolliset puhuvat usein oikeudessa, etteivät ymmärrä "mikä heihin meni". Siis he itsekään eivät voi selittää yllättävää käytöstään. Eipä tainnut Juudaskaan tietää 'mikä häneen meni".

Baalin epäjumalanpalvelijat viiltelivät Raamatun mukaan itseään, mutta niin tekee nykyisin moni nuorikin, eivätkä vanhemmat ymmärrä miten auttaa lapsiaan. Lapset niinkuin aikuisetkin tarvitsevat Jumalaa, mutta heille esitellään vain muita uskontoja, joogaa ym. muuta hömppää.

Tämänpäivän epäjumalanpalvontaa on kaikenmaailman 'tähtien' palvonta. Idoli =

  1. jumalankuva, kulttiesine taikka muu uskonnollisen tai hengellisen palvonnan kohde

  2. epäjumala

  3. suosittu yleisen ihailun kohde

  4. esikuva, roolimalli

Eikä ole mikään ihme, että musiikki on huumannut tämän päivän ihmiset. Eletään lopun aikoja ja Jumala heitti entisen ylistyksenjohtajansa maanpäälle eksyttämään ihmisiä. Esim. Michael Jackson oli pedofiili ja huumeiden käyttäjä, mutta niin vain fanit palvoivat häntä kädet pystyssä suosiotaan osoittaen. Viihdebusines opettaa lapset jo nuoresta saakka palvomaan epäjumalia ja aikuiset eivät tajua mitä esikuvia ja tavoitteita he lapsilleen 'siunaavat'

Vastaukset

Vähemmän viiltelyä ja valheita

#20407 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

2013-09-12 15:17:46

#20402: Signal - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sanat himo ja homo ovat samankaltaisia...

Baalin epäjumalanpalvelijat viiltelivät Raamatun mukaan itseään,

 

 

Arkeologinen tutkimus on kumonnut järjestään kaikki Vanhan Testamentin juutalaisten esittämät propagandaväitteet Baalin kultista.