Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

res.matr.

#20309 Tapaus A Oilinki....

10.09.2013 20:11

#20279: - Re: Re: Re: Illan viimeinen aforismi: Usko on tiedon väärti 

 Amadeuksen alkoholinkäyttö ei millään lailla poikennut niistä ihan tavallisten keskivertonuorten kokeiluista omien rajojensa suhteen.Ei ole mitenkään mahdotonta sekään  ,että hyvien kamujen kesken saatetaan ( varsinkin pienessä sievässä) halata ja jopa pussatakin ja ehkä jopa pitkäänkin, ehkä saatetaan mennä vieläkin pidemmälle ja päätyä jopa samaan sänkyynkin..Silti kummallakin saattaa  vuoden kuluttua siitä hetkestä  olla tyttöystävä  ja ehkä lapsikin jo hänen kanssaan.Amadeukselle heterosuhde  sitten sopikin paremmin,joten  heterohan hän sitten  lopulta kuitenkin oli vaikka toisin ehkä itsekin luuli.Kuka tietää,ehkä hän jopa tarvitsi juuri ne homokokemuksensa (...tai kokeilunsa)voidakseen yleensä ajatellakaan seurustelua naisen kanssa! Ihmismielihän toimii usein aika paradoksaalilla tavalla. Nythän hän joka tapauksessa  sanoo olevansa tyytyväinen nykyiseen elämäänsä, eli siis siihen että hänelle itselleen  on selvinnyt,että hän olikin kaiken aikaa hetero, vaikkei itse jostain syystä uskonut siihen mahdollisuuteen.Eipä tuossa säveltäjäneron kaiman tarinassa  siis ollut mitään niin  kovin ihmeellistä ,eikä oikeastaan edes epätavallista.Nuori siinä haki identiteettiään kunnes sen löysi.(Ehkä hän olikin-metroseksuaali..!).Jos hän ei menneisyydestään uskalla  kuitenkaan mitään konkreettista kertoa, niin  eikö hän voisi nyt jo  yhtä hyvin lakata vaivaamasta sillä niin itseään ,kuin muitakin ja unohtaa sen jo kokonaan .Eili olisi nyt sitten vain tyytyväinen siihen, kun  on tyytyväinen ja sillä siisti.

Vastaukset


Vieras

#20311 Re: Tapaus A Oilinki....

2013-09-10 20:21:32

#20309: res.matr. - Tapaus A Oilinki....



Olin voissa paistettu homo. Elin parikymppiseksi asti stereotyyppistä homoelämää, johon kuului irtosuhteita ja bilettämistä.

irtosuhteita ja...     Ajattelin homouden olevan asia, joka ei tule ikinä muuttumaan, Oilinki kertoo haastattelussa.

"Minut valtasi rauha"     -   tällaisen saa hyvän omantunnon kautta,  kun ei taistele enää Jumalaa vastaan!

Hän ei omien sanojensa mukaan pystynyt enää nauttimaan miesten katselusta seksuaalisessa mielessä" - tällainen ei muutu silmänräpäyksessä itsestään.