Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Radio Ga ga

#20063 Re: Re: Tarkastellaanpa nyt mediaa ´sillä silmällä´

05.09.2013 06:36

#20057: - Re: Tarkastellaanpa nyt mediaa ´sillä silmällä´ 

 Ei nyt mitään sepustuksia ,please,vaan ihan selvää listaa niistä TÄMÄN VIIKON ohjelmista, jotka ne teidän "homotuksen"kriteerinne(...mitä ne nyt sitten ovatkaan) niin täyttävät.Perataan ne nyt kaikki läpi oikein suurennuslasin kanssa ,jos on tarpeen. Väitteeni on ,että aihetta käsitteleviä  ohjelmia tulee vain silloin tällöin,eikä niitä suinkaan ole pakko katsoa silloinkaan-ellei haluaa ...Kanavia on nykyisin ja on jo pitkän aikaa ollut runsaasti joka makuun. Miksi siis katsoisitte väläystäkään ohjelmasta,joka ei kerta kaikkiaan kiinnosta teitä? Näinhän se oli,...vai kuinka ? Mediamaksunne edestä saatte kyllä tekin tarpeenne verran ohjelmia ,ettekä millään ehdi kuitenkaan katsomaan niitä aivan kaikkia,joten miksi huolehtisitte ohjelmista ,jotka eivät teitä yhtään kiinnosta ja vain inhottavat teitä?Huomionne suuntautuminen kuitenkin juuri näihin ohjelmiin kertoo silti (jo pakostakin) sen ,että jotain kiinnostusta täytyy olla ,että  nämä ohjelmat yleensä huomaisi ja siihenkin ,ettei vaihdakaan kanavaa, niinkuin joku sellainen tietystikin tekisi,jota ei sen enempää aihe kuin ohjelmakaan kiinnosta.Summa summarum,kuten jo muinaiset roomalaiset sanoivat,jotain siinä siis täytyy olla,mikä teitä kiinnostaa.Kiinnostusta voi kuitenkin olla hyvinkin monen eri tyyppistä,ja esim. sellainen tirkistely&paheksunnan kohteiden hakeminen vain täyttämään omien ennakkoluulojensa kuvia ja stereotypioita on muuten kyllä aika kieroutunutta jos mikä.Juuri tästä on kyse siinä teidän katselussanne.

Vastaukset


Vieras

#20067 Re: Re: Re: Tarkastellaanpa nyt mediaa ´sillä silmällä´

2013-09-05 07:21:33

#20063: Radio Ga ga - Re: Re: Tarkastellaanpa nyt mediaa ´sillä silmällä´

Sivusta: Tuossa kirjoittamassasi on jotain todella outoa ja ihmeellistä: "Huomionne suuntautuminen kuitenkin juuri näihin ohjelmiin kertoo silti (jo pakostakin) sen, että jotain kiinnostusta täytyy olla, että nämä ohjelmat yleensä huomaisi ja siihenkin, ettei vaihdakaan kanavaa..."

Tuossa edellisessä oli liikaa oletusta mukana. Myös valkoinen vaihtui mustan väriseksi, näin kuvainnollisesti sanoen. Omakohtainen tilanteeni on, että televisiosta ei paljonkaan löydy katsomisen arvoista. Esimerkiksi salkkareita en ole katsonut enää vuosiin ja mitäpäs siellä salkkareissa jatkossa meille tarjoillaankaan, niin. Monesti olen sulkenutkin television kesken ohjelman. Tuo on vain sinun väittämä, että kanavaa ei vaihdeta, siis pelkkä oletus.

Onhan mahdollista, että jonkin viikon aikana tulisi keskimääräistä vähemmän tai enemmän tietyn tyyppisiä ohjelmia. Eihän siinäkään asiassa välttämättä aina mennä keskiarvon mukaisesti.

Yleensä toteaisin, että televisiosta tulee paljon Raamatun sanan vastaista ohjelmaa ja opetusta. Tämä on minun mielipiteeni. Ja eihän meidän kaikkien tarvitse olla samaa mieltä.