Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

KS

#19791 Leben und leben lassen

31.08.2013 13:51


Miten kenelläkään voi olla oikeus päättää toisen ihmisen puolesta ketä se saa rakastaa ja ketä ei? Miettikääpä toisten tuomitsijat jos yhtäkkiä säädettäisiin vaikka lailla että ette saa mennä naimisiin sen ihmisen kanssa jota oikeasti rakastatte tai ette saa harjoittaa sitä uskontoa jota haluatte. Toisten tuomitseminen on helppoa kun itsellä on ne kaikki oikeudet mitä tarvitsee ja haluaa. Herää vaan kysymys että mitä te pelkäätte jos itsellä on kaikki hyvin? Eihän samaa sukupuolta olevien liitot pitäisi liikauttaa teidän elämäänne millään tavalla tai olla keneltäkään pois. Ei se ainakaan minulta ole millään tavalla pois. Jokainen rakastakoon ketä haluaa. Eläkää, ja antakaa muiden elää.

Vastaukset


Vieras

#19798 Re: Leben und leben lassen

2013-08-31 15:41:53

#19791: KS - Leben und leben lassen "

 Eihän samaa sukupuolta olevien liitot pitäisi liikauttaa teidän elämäänne millään tavalla tai olla keneltäkään pois. Ei se ainakaan minulta ole millään tavalla pois.

Kyllä avioliiton olemus tuhoutuu peruuttamattomasti mikäli sitä aletaan räätälöimään joksikin muuksi kuin miksi se on tarkoitettu! (Homo- ja lesboliitothan ovat avioliittoon kuulumattomia täysin vieraita elementtejä!) Avioliitto kun on tarkoitettu vain naisen ja miehen väliseksi liitoksi!

Sitä paitsi nykyinen voimassaoleva tasa-arvoinen avioliittolaki takaa tasa-arvon kaikille naisille ja miehille, joten sitä ei ei ole mitään syytä muuttaa.

VAROITUS

#19811 Re: Leben und leben lassen

2013-08-31 19:17:11

#19791: KS - Leben und leben lassen

 

MAALLE PAHA ASIA kUN JUMALA EI SITÄ HYVÄKSY JA JUMALAN VIHA TULEE NIIDEN PÄÄLLE JOTKA SEN HYVÄKSYY ROM 1LUKU TULEE SE SODOMAN JA KOMORAN AJAT VEDENPAISUMUKSET EIKÖ IHMINEN OPI MEILLÄ ON SAMA JUMALA KIUN SILLOIN EIKÄ SE OLE RAKKAUTTA KUIN HIMOA kAIKKIHAN ME JOUDUMME TEKEMÄÄN TILIÄ PUHUMISESTA JA TEKEMISESTÄ SEHÄN ON RAKKAUTTA KUN VAROTTAA