Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19465 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

25.08.2013 14:06

#19463: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

 

Tällä vuosikymmenellä olen kuullut juuri tuollaista julistusta yhdessä uskonyhteisössä, mutta sielläkin sitä edusti vain muutama,  ehkä vain yksi  ihminen.   Juuri tämä henkilö joutui väistymään oman henk.koht.konkurssinsa takia.  Sitä piirrettä täydellisyydestä on varottava,  olen samaa mieltä.

Kirjoittamaasi lahkomäärietelmää ei voi soveltaa tuohon enemmistöryppääseen,  joka pitää tunnustuksista/Raamatusta tunnustusten ylimpänä ohjeena,  kiinni.  Siihen ei liity mitään messiasmaisia piirteitä, vaan reaalinen todellisuudentajuinen ymmärrys omasta ja uskonyhteisöjen  vaillinaisuudesta.






Vastaukset


Vieras

#19468 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 14:22:05

#19465: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Täällä nähdyt kreationistiset väittämät, apokalyptiset profetiat, Raamatun tekstin absoluuttisena totuutena pitäminen ja muulla tavoin maailmaa hahmottavien ja toisilla ehdoilla elävien uhkailu helvetin tulella kuuluvat kaikki tuohon lahkokuvaukseen. Lahkojen sisäistä kurinpitoa emme tällä foorumilla näe, mutta sellaisesta on ollut äärimmäisen ikävää näyttöä ainakin helluntailaisissa, vanhalestadiolaisissa ja Aslan-yhteisön toiminnassa. Summa summarum, ei ole kyse yksittäisistä ihmisistä.