Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19448 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

25.08.2013 10:10

#19438: - Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Kirjoitit "ja tyytyväisiä uskonveljiä, joiden taivaspaikka on taas yhtä pykälää lähempänä..."

Sitä vaan, että ei taivaspaikat siirtyile kuvailemallasi tavalla.

Vain Jumala vain armosta. Kristinuskon mukaan ja käsitykseni mukaan sielunvihollinen tyrkyttää just tuota, että meidän tulisi itse lunastaa taivaspaikka huonoilla tai hyvillä töillä, jumalisuudellamme saadaksemme aikaan vanhurskauden, jossa pelastuisimme. Kun uskot ja tulet Kristuksen luo, sinun on luovuttava omasta vanhurskaudestasi ja tuotava vain syntiä. Voi, se on vaikeaa! Sinun on tuotava vain kurjuutesi ja puutteesi. Kristus tahtoo olla täydellinen lunastaja ja välimies... Vaikein asia maailmassa on ottaa vanhurskaudekseen yksin Kristus, se on tunnustaa hänet Kristukseksi. Jos lisäät siihen jotain omaasi, et enää anna hänen olla Kristuksena. Se, joka rakentaa täytettyjen velvollisuuksiensa, lahjojensa, uskoontulemisensa tms. varaan, ei tunne Kristuksen ansiota.  Thomas Wilcox  Kallis hunajan pisara.

Tuo lista mitä ihminen tarjoilee esim. hyviä töitään, ihmisen omat kyvyt ja ponnistukset, oppiarvot, kyyneleesi, liikutuksesi, nöyrtymisesi ja etuoikeutesi, siis lista on loputon. Tämän kristinuskosta lähtevän kirjoituksen haluan tuoda tiedoksi ja myöskin oikaisuksi tuohon taivaspaikka-kommenttiisi. Jatketaan vaan rakentavalla linjalla jos mahollista.

 

Vastaukset


Vieras

#19451 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 10:38:52

#19448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Käsi sydämelle, että taivaspaikkaa ei tällä touhulla yritetä varmistaa...

Monien uskonlahkojen koko elämä on strukturoitunut synnin välttämiseen ja jumalisten tekojen tekemiseen ja vallankäyttöön tämän kaiken avulla - täysin fariseusten tavoin. Touhusta on kadonnut sielu ja vanhurskauden syvimpään olemukseen kuuluva pyyteettömyys on täysin hukassa. Tätä kaikkea vastaanhan Jeesus ankarasti kritisoi lukemattomissa lausunnoissaan ja vertauksissaan.


Vieras

#19469 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 15:24:15

#19448: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Heitän tässä ajatuspallon eteenpäin jos jotkut haluavat keskustella niin siitä vaan.

Taivaspaikoista lähti keskustelu liikkeelle. Sitten se jatkui taivaspaikan ´lunastamisesta´ väärillä keinoilla, jossa todettiin hyvien tekojen olevan turhia s i i h e n tarkoitukseen.

Jos joku halluupi keskustella hyvistä teoista muussa tarkoituksessa, esim. usko ilman tekoja on kuollut.

Ja sitten tuo "Kun uskot ja tulet Kristuksen luo, sinun on luovuttava omasta vanhurskaudestasi ja tuotava vain syntiä". Ei todellakaan tarkoita sitä, että pitäisi tehdä mahdollisimman paljon syntiä. Mutta välillä lankeamme.