Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#19440 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

25.08.2013 08:20

#19438: - Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

 

Eheytyshoidot eivät varmaankaan kosketa meitä suomalaisia.  Homosuhteita ei myöskään tarjoilla ihmisten käsiteltäviksi toreilla ja tutuilla,  eivätkä  niihin pääse käsiksi juuri ketkään ulkopuoliset.  Ne ovat salassa ja kätkettyjä useimmiten  niiden kohdalla jotka eivät ole valmiita julkiseen riepotteluun.   Salassa ja kätkössä ei kuitenkaan ole neutraali olemattomuus ja ei - mitään tila,  vaan jompikumpi perustodellisuus,  ja valta = valtakunta,  Jumalan tai hänen vastustajansa.

Pyytäisin lukijoita miettimään perin pohjin mitä on rakkauden ytimessä. Ja mistä puhutaan kun puhutaan rakkaudesta?
Mihin suurempaan yhteyteen sen liität?   Onko se tunnetta?   Millä tavalla siihen kuuluvat aivan perimmäiset luovuttamattomat arvojen arvot:  totuus, - onko lopulta mitään muuta arvoa tällä viivalla totuuden kanssa.    Jos sitä ei aivan sellaisenaan voi ottaa mukaan matkaan, -  mitä on se rakkaus pitkän tähtäimen perspektiivistä katsottuna?
p.



Vastaukset


Vieras

#19441 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 08:39:15

#19440: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

 

Voisin vielä tiivistää:  mitä se rakkaus on,  joka ei voi ottaa mukaansa totuutta?  

Ei tarvitse vastata ihmiselle!



Vieras

#19442 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 08:44:25

#19440: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

"Eheytyshoidot eivät varmaankaan kosketa meitä suomalaisia."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aslan_(yhdistys)

"mistä puhutaan kun puhutaan rakkaudesta? Mihin suurempaan yhteyteen sen liität?   Onko se tunnetta? "

Rakkaus on varmasti monesti suurta tunnetta. Haasteena on se, kuinka tunteen voisi suunnata rakkauden kohteeseen siten, että hänelle se näyttäytyy Jeesuksen tarkoittaman rakkauden perimmäisen tarkoituksen kautta. Silloin siitä on riisuttava omat itsekkäät elementit, kuten omistushalu, mustasukkaisuus, esineellistäminen, hyväksikäyttö, toisen muokkaamistendenssi ja vallankäyttö, joita ihminen tyypillisesti asiaan sekoittaa. Näistä kaksi viimeistä ovat niitä, joita uskisten "lähimmäisenrakkaus" on tulvillaan ja siksi se sotii ankarasti Jeesuksen sanomaa vastaan.

"Millä tavalla siihen kuuluvat aivan perimmäiset luovuttamattomat arvojen arvot:  totuus, - onko lopulta mitään muuta arvoa tällä viivalla totuuden kanssa."

Mitä taas tulee käsitteeseen totuus, sellaista sinulla ei ole. Sinulla on usko siihen että se on totuus, ei muuta. Jollakin muulla on usko siihen, mikä näyttää todistusaineiston perusteella todennäköisemmältä. Siihen nähden "totuutesi" on vain pelkkä uskomus. Jos voit olla sen kanssa itseksesi onnellinen, mikä minä olen siihen puuttumaan. Mutta sen käyttö toisten ihmisten elämää sotkemaan ei ole rakkautta, se on tässä erityisessä tilanteessa itsekästä henkistä väkivaltaa.


Vieras

#19446 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

2013-08-25 09:26:26

#19440: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lute music lovers...

Eheytyshoidot eivät varmaankaan kosketa meitä suomalaisia.  Homosuhteita ei myöskään tarjoilla ihmisten käsiteltäviksi toreilla ja tutuilla,  eivätkä  niihin pääse käsiksi juuri ketkään ulkopuoliset.

 

Kyllä täysin vinksahtanutta kristillistä puoskarointia tyrkytetään ihmisille Suomessakin. Toinenkin väitteesi on aivan kummallinen. Kaikki ihmissuhteet ovat ihmisten välisiä sukupuolesta riippumatta. Myös seksuaalivähemmistöön kuuluvat ovat ihmisiä, eivätkä heidän rakkaussuhteensa ole mitään salaisuuksia.