Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

fundis

#17893 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....

27.07.2013 07:08

#17814: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....

En ole teologi. Teologiksi opiskelu ei ole oikein Raamatullistakaan. Jeesus on antanut seurakunnille virat ja Hän kutsuu tehtävään ja opettaa myös Pyhän Henkensä kautta, sekä antaa voiman suoriutua tehtävästä. Näin tapahtui opetuslapsille ja myös Paavalille.

Meille (puolisolleni ja minulle) on Pyhä Henki puhunut jo kolmisen vuotta palvelutehtävästä, jossa koulutuksessa päivittäin edelleen olemme. Emme tiedä vielä milloin se alkaa. ''Lepää ja nouse osaasi päivien lopulla'' on vahvistettu, samoin sanat ''vielä ei ole aika puhua'' sitä aikaa odotamme.

 

Vastaukset


Vieras

#17895 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....

2013-07-27 08:20:51

#17893: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....Meille (puolisolleni ja minulle) on Pyhä Henki puhunut jo kolmisen vuotta palvelutehtävästä

 

 

 

 

Tuollainen äänien kuuleminen on merkki siitä, ettei mielenterveys ole kunnossa. Suosittelen hoitoon hakeutumista.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vieras

#17896 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....

2013-07-27 08:26:54

#17893: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re Vilkaisu peiliin vois vähän virkistää....

Mielenkiintoinen tuo näkökulma, että teologiaa ei ole sopivaa opiskella, vaan antaa pyhän hengen johtaa ymmärrystä. Miksi Jeesuksella kuitenkin oli nimenomaan opetuslapsia ja miksi Paavali sattui olemaan jo valmiiksi oppinut mies?

Vai onko opiskelussa se vaara, että fundislasit uhkaavat pudota silmiltä, kun oppii ymmärtämään asian laajemmat yhteydet?

Eikö ole olemassa vaara, että pyhän hengen johdatukseksi koettu sisäinen palo onkin ihan jotain muuta? Tällainen sisäisesti voimakas tunne on ajanut historian aikana lukemattomat lahkot tuhoon ja sekasortoon - Raamatun ehdotonta totuutta ja profetioita ja ilmoituksia koko ajan noudattaen.