Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17282 Re: Re: Mitenkä ne lapset syntyvät homo- tai lesboliitoissa?

15.07.2013 16:20

#17280: - Re: Mitenkä ne lapset syntyvät homo- tai lesboliitoissa?

Tarkoitan sitä, että mieltymys samaa sukupuolta olevaan ei voi olla avioliiton määrittelyperusteena, enempää kuin mieltymys vaikkapa omaan sisarukseen. Kukaan ei kiellä rakastamasta tai muodostamasta liittoa. Kyseessä ei kuitenkaan ole AVIOliitto vaan esimerkiksi "avioliittoa korvaava litto", "ystävyysliitto", "hellittelyliitto" tms. Avioliiton määritelmää ei pidä muuttaa.

Vastaukset

vieras

#17291 Re: Re: Re: Mitenkä ne lapset syntyvät homo- tai lesboliitoissa?

2013-07-15 19:16:47

#17282: - Re: Re: Mitenkä ne lapset syntyvät homo- tai lesboliitoissa?Tarkoitan sitä, että mieltymys samaa sukupuolta olevaan ei voi olla avioliiton määrittelyperusteena, enempää kuin mieltymys vaikkapa omaan sisarukseen. Kukaan ei kiellä rakastamasta tai muodostamasta liittoa. Kyseessä ei kuitenkaan ole AVIOliitto vaan esimerkiksi "avioliittoa korvaava litto", "ystävyysliitto", "hellittelyliitto" tms. Avioliiton määritelmää ei pidä muuttaa.

Näin on. Tulipa sitten lapsia tai ei, niin naisen ja miehen työvälineet sopivat yhteen, siksi avioliitto on naiselle ja miehelle. Yhteensopimattomilla välineillä se on kokonaan toisenlaista ja nimenä rekisteröity parisuhde, tai mikä tahansa uusi nimi.