Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17133 Re: Re: Re: Vastauksia

11.07.2013 06:39

#17126: - Re: Re: Vastauksia 

Niinpä niin...

Eipä tuon käärmeenkään tarkoituksena tietenkään ollut viedä kenenkään uskoa Jumalaan, vaan ainoastaan saada nuo ensimmäiset ihmiset ymmärtämään, että heillä on nyt ihan käden ulottuvilla mahdollisuus silmien avautumiseen, ja tilaisuus saada aivan toisenlainen houkutteleva käsityskyky, minkä torjumisen perustana ei sinä päivänä saa olla Jumalan sana.

”Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole; vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan." Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä;...” (1 Moos. 3:4-6)

Vastaukset


Vieras

#17135 Re: Re: Re: Re: Vastauksia

2013-07-11 08:46:24

#17133: - Re: Re: Re: Vastauksia

Sinulle kaikki vähänkin laajempi pohdinta on ilmeisesti käärmeen kavaluuden houkutusta. Ihannemaailmassasi ei ole syytä vilkuilla sivuille sitä, mitä maailmassa tapahtuu ja mitä siitä on saatu selville, vaan pitää nenä tiukasti kiinni Raamatussa. Jätit vain kertomatta, että asia ei ole niin yksinkertainen. Yhteisöjenne jäsenille siihen selän taakse luikertelevat ne usein mainitut setämiehet, jotka kertovat, kuinka Raamattua pitää lukea, jotta löytää sen todellisen olemuksen ja Jumalan ilmoituksen siinä (lue: miten Raamattua tulkitaan, vaikka minkäänlaisen tulkitsemisen mahdollisuus kielletään jyrkästi).

Jos sitten satut olemaan esimerkiksi nuori alaikäinen tyttö, ja joudut niiden setämiesten seksuaalisen kiinnostuksen kohteeksi, siihen varmaan kuulet vahvistuksen jostain Raamatun lauseesta. Jos et tyydy tähän ja saat heidät myöntämään tekonsa, Raamatun ehdoton ohje on antaa heille anteeksi ja pitää suu kiinni ulkopuolelle - asia on sillä kuitattu. Amen. Samankaltaiset ohjeet saat todennäköisesti, jos olet uskovaisen miehesi pahoinpitelemä vaimo. Jos satut olemaan yhteisöön syntynyt homo, Raamatunlauseiden siivittämä syyllisyyden kaato niskaasi on totaalista etkä siellä kykene elämään elämää siten, että voisit olla oma itsesi.

Paratiisi varmaan joillekin, maanpäällinen helvetti monille. Näinhän Raamatussa opetetaan, eikös.....?