Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17034

08.07.2013 12:43


Muutkin kuin 4 - vuotiaat päiväkotilapset, ovat "pyssy- opissa" aseet tanassa:

PA:n TV jatkaa omaa Israelin vastaista taisteluaan kiihottaen nuoria ja pieniä lapsia vihaan Israelia ja juutalaisia vastaan. Palestinian Media Watch (Palestiinan Median tarkkailu) käänsi viime viikolla PA:n virallisen TV-kanavan kautta lähetettyä ohjelmaa, jossa 7-9 vuoden ikäiset tytöt lausuvat runoa, heidän isänsä seuratessa sivusta. Videossa nähdään yhden tytöistä lausuvan tunnepitoista runoa Jerusalemista.
”Oi sinä, joka murhasit Allahin profeetat, oi sinä, joka kasvatettiin vuodattamaan verta. Sinut on tuomittu häväistykseen ja kärsimyksiin.
Oi sionin lapset, kaikkein ilkeimmät luotujen joukossa, oi barbaariset apinat, surkea siat”.

Runossa ei vain häväistä juutalaisia, vaan pyritään todistelemaan, ettei Jerusalem kuulu juutalaisille.
”Jerusalem oksentaa sinut ulos saastaisuutesi tähden. sillä Jerusalem, sinä epäpuhdas, on kunnioitettava ja tahraton. Ja Jerusalem, sinulle saastainen, on siisti ja puhdas”.

Israelin johtajat ja poliitikot ovat vuodesta toiseen ja päivästä toiseen vaatineet, että PA:n tulee virallisesti ja käytännössä lopettaa lastensa ja nuortensa kasvattaminen vihaan ja kostonhaluun,. Sitä on vaadittu kaikkien sopimusten yhteydessä ja se sisältyi jo Oslon sopimuksiin, mutta käytännössä PA:n johdon päin vastaisista vakuutuksista huolimatta mitään ei ole tehty sen lopettamiseksi, ja PA:n johto ylistää terroristeja, lasten ja naisten murhaajia sankareiksi ja marttyyreiksi, joiden nimiin omistetaan puistoja, katuja ja lasten ja nuorten leirejä ja tapahtumia. http://www.timesofisrael.com/pa-tv-ai

 

Vastaukset


Vieras

#17036 Re:

2013-07-08 15:02:29