Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#17032 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Murentunut murskavoitto

08.07.2013 11:59

#17026: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Murentunut murskavoitto

a) Jos haluaisin asialla propagoida, voisin sen muotoilla esim: "jälleen yksi osavaltio hyväksynyt tasa-arvoisen avioliittolain. Yhteensä niitä on tähän mennessä 12." Määritelmäsi antaa uskisten syvien rivien mielikuvituksen laukata vapaasti, mitä muuta kuin kahden täysi-ikäisen ihmisen liittoa se voisi tarkoittaa.

b) Oi, tuota salaliittorakkautta...!!  Karkeasti kommenttia voisi verrata viestiin "Bangladehissa satoja vaatetehtaiden työntekijöitä kuoli talon romahduksessa. Muut pääkaupungin talot eivät romahtaneet. Lisäksi maapallo pyörii siitä huolimatta toistaiseksi muuttumattomalla kiertoradallaan."

Et huomaa sitä, että tuo Amerikassa lanseerattu sotahuuto on toistunut hieman lyhyempänä täällä likipitäen säännöllisin väliajoin... Se ei kyllä aukea täysin muille kuin uskiksille, sillä muut ovat jo huomanneet ympärillään olevan lukematon määrä erilaisia uusio- yksinhuoltaja- ja homoperheitä, joissa asiat voivat mennä joko hyvin tai huonosti johtuen kaikesta muusta kuin siitä, ovatko vanhemmat miehiä vain naisia vai molempia.

 

Vastaukset


Vieras

#17038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Murentunut murskavoitto

2013-07-08 16:22:04

#17032: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Murentunut murskavoitto 

a) Et vastannut kysymykseen.

b) Lukisit enemmän uutisia, niin olisit valveutuneempi tästä asiasta: Pope Francis 'confirms Vatican gay lobby and corruption' http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-22869399 (Ei ole mikään ”ei-uutinen”,  että vaikutus näkyy myös jo täällä Suomessakin!)

”Amerikassa lanseerattu sotahuuto” -termi näyttää tällä tavoin tässä yhteydessä käytettynä pikemminkin SETA-vetoisen homoliikkeen ihan omalta retoriselta offensiivilta naisen ja miehen välistä julkista liittoa vastaan. Tällä itse asiassa hyökätään nykyistä avioliittolakia kunnioittavaa suomen kansan valtaenemmistöä vastaan, joka pitää äärimmäisen korkeassa kurssissa sitä että: ”Meidän tulee myös vaatia vaaleilla valittuja edustajiamme säätämään lakeja, jotka kunnioittavat tätä totuutta avioliitosta.” (Eli naisen ja miehen välistä julkista liittoa.)