Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16892 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

06.07.2013 09:59

#16890: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Auttaisiko Sinua tässä ongelmassa analogia, että heterous on ok, mutta heteroseksi ja heteroliitoissa eläminen olisivat syntiä...?  Paavalilla vähän tämäntyyppinen ajatus olikin, kun hän vankkumattomana poikamiehenä yritti antaa neuvoja seksielämästä, josta ei ilmeisestikään tiennyt yhtään mitään. Hänhän totesi, että parempi olisi elää kieltäymyksessä, mutta jos himot ovat ylitsepääsemättömiä, menkää edes naimisiin!

Ero kleptomanian ja näpistelyn tai pedofilian ja lapsen hyväksikäytön välillä kyllä toimii mallisi mukaan, sillä näpistely tai lapsen hyväksikäyttö ovat yhteisön kannalta epätoivottavaa toimintaa ja kleptomaanin tai pedofiilin on osattava niistä olla erossa. Joten vastauksena kysymykseesi, hyväksytäänkö kaikki mieleenjuolahdukset, saat selkeän ein.

http://www.hs.fi/kotimaa/a1364189484826

Homoseksuaalisessa parisuhteessa eläminen ei ole kriminaalia eikä sairasta toimintaa ja siltä pidättäytymisen vaatimus ei ole missään mittapuussa tervejärkistä puuhaa. Se on myös ihmisoikeuksien vastainen vaatimus, koska siinä halutaan estää ihmistä elämästä sen mukaan, mikä on hänen sisin olemuksensa.

Vastaukset


Vieras

#16894 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-06 10:35:05

#16892: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

 

Saanko muistuttaa,  että olet asettautunut  vain yhden homoryhmän puolestapuhujaksi!  Jos tahdot ottaa myös toiset heistä huomioon,  kehotan muuttamaan kontekstia.!

Hänen sisin elämänsä on vielä syvemmällä,  se on se sydämen ihminen,  joka on yhteydessä Luojaansa.  Sen onni on olla
Jumalaa lähellä,  eikä tuomionalaisuus   kätkettynä tiedostamattoman taakse.