Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

vieras

#16866 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

06.07.2013 07:34

#16794: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....Ja kun tuon litaniasi nykyisen lain erinomaisuudesta lausut, astut samalla suvaitsemattomuuden alueelle. Syyt tähän on tässä ketjussa jo kymmeniä kertoja käyty läpi.

Jatkan keskustelua. Tämäkin asia on useita kertoja tullut täällä ilmi, mutta ei ole mennyt perille. Sinäkin menet tässä suvaitsemattomuuden alueelle, kun et suvaitse avioliittolakia naisen ja miehen väliseksi! Laki on nyt voimassa oleva naisen ja miehen välinen julkinen liitto ja sinä et suvaitse nykyistä lakia. Etkös sinä silloin ole suvaitsematon avioliitossa olevia ihmisiä ja nykyistä lakia kohtaan?

Meillä on oikeus puolustaa lakiamme. Teille on tehty lakinne ja se ei ole suvaitsemattomuutta, kun me suvaitsemme kaikella rakkaudella teille ne omat lakinne. Katsos nääs, kun mies on mies ja menee avioliittoon naisen kanssa ja laki on heitä varten. Samoin nainen on nainen ja menee avioliittoon miehen kanssa ja laki astuu voimaan. Emme salli, että laki on mitään sanomaton/mitätön ja se menettää merkityksensä siitä, mitä sillä on tarkoitettu naiselle ja miehelle. Ero on siinä, että mies ja nainen ovat erilaisia keskenään, siksi avioliitto ja laki kuuluu juuri heille.

Toivoisin teiltä rehtiä omien asioiden ajamista omien lakienne puitteissa. Eihän se silloin ole keltään pois (ei teiltäkään), kun parisuhde lakinne on jo teillä ja ymmärtäisitte laissa ja elämässä olevan erilaisuuden. Me saamme ja meillä on oikeus olla naisena ja miehenä avioparina, aviovaimoja ja aviomiehenä sekä muodostaa perheen joka on meille äärettömän kallis asia. Nämä asiat olette pois sulkeneet joko valintanne, ympäristötekijöiden tai "monien muiden syiden" takia. Se ei todellakaan ole teiltä, eikä meiltä pois parisuhdelakiin perustuva suhteenne ja lakinne muuttaminen teille sopivaksi. Ymmärtäkää erilaisuutta ja laajennettakoon ajatusmaailmaamme erilaisuudelle.

 

Vastaukset

vieras

#16867 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-06 07:41:00

#16866: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Korjaan. Naisena ja miehenä avioparina, aviovaimona ja aviomiehenä.


Vieras

#16874 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-06 08:02:33

#16866: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.... 

 

Lähtökohta on jo absurdia tämän päivän maailmassa puhua teiän ja meiän laeista. Täälläkin on joukko heteroita jotka eivät erottele ihmisiä seksuaalisuuden mukaan. Todista että olet saanut Jumalan viikatteen perinnöksi tai ole hissunkissun sillä näet asian omalta kannaltasi millaisena vaan niin se ei poista naapurin oikeutta elää Luojan luotuna, samoilla oikeuksilla ja matkalla ihan siihen samaan kohteeseen mihin itsekin olet menossa. Ajattele kuitenkin jos heräät joku kaunis päivä ja huomaat että koko ajan toimitkin väärin. Kuule ei se niin yksioikoista ole, ei koskaan. Miten sinun ja kavereittesi henkilökohtainen elämä muuttuu oikeasti jos naapuri tekee jotakin muuta? Siihen te ette ole osanneet vastata muulla kuin korkeintaan irrallisella kirjan jakeella. Kaikki olisi luonnostaan seesteisempää kun ei puuttuisi joka asiaan niin rajuilla otteilla vaan keskittyisi oman elämän parantamiseen. Ja edelleenkin nämä kaksi lakia eivät ole suoraan sidoksissa toisiinsa. Erilaisuuden ymmärtäminen ei ole absoluuttista vaan eletyn elämän kautta ansaittujen lasien käyttöä. Jos absoluuttinen totuus olisi olemassa, ei elämää tässä muodossa olisi olemassa.

Vieras

#16881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-06 08:24:25

#16866: vieras - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

 

On häkellyttävää, miten uskonto, jonka mukaan lähimmäistä tulee rakastaa kuin itseä, voi muuttua kaikenkattavan epäluulon ja ylemmyydentuntoisen tuomitsemisen teologiaksi.