Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16864 Re: Sodoma ja Gomorra

06.07.2013 06:40

#16843: Totta on - Sodoma ja Gomorra 

"Katsokaa Raamatusta tai vaikka elokuvasta the Bible, miten muinaisille Sodomalle ja Gomorralle ja niiden ympäryskaupungeille kävi, joissa harjoitettiin homoutta ylpeyden ja leivän yltäkylläisyyden seurauksena! Myös Pompeiji Italiassa hävitettiin seksuaalisyntien seurauksena."

Totta! Äärimmäisen vakava varoitus!!

Suuren ylpeyden nimessä ja hengessähän juuri noita Pride-kulkueita järjestetään!! (engl. Pride = Ylpeys)

Vastaukset

res.matr.

#16869 Pride-tietoisuutta

2013-07-06 07:50:07

re#16843 Juhlan merkityksestä

 Eiköhän tuo ´Priden ´-idea ole paremminkin siinä ,että se on vastakohta sanalle ´shame´(=´häpeä´),joka oli  ainoa virallisesti sallittu tunne homoseksuaaleille yksilöille ennen vanhaan , siis silloin niinä "hyvinä aikoina" (...joita varsinkin uskonnolliset moralistit ja moraalinvartijat niin mielellään aina puhuvat ja haikailevat näilläkin palstoilla.)Sen viesti on tulkittavissa vaikka näin:Emme suostu enää häpeämään,emme piiilottelemaan itseämme kenekään heteroiden katseilta, emme suostu enää elämään missään getoissa tai marginaalissa;olemme ihmisiä niinkuin tekin,koittakaa kestää se ajatus;emme suostu enää elämään missään´kaapeissa´;seksuaalisuutemme ei ole  meille mikään ´harrastus´ tai ´pahe´eli ;´synnin ´sekulaari nimitys;meillä on sama oikeus olla ihmisiä ja rakastaa ja saada vastarakkautta kuin teilläkin;meidän ei tarvitse pyytää teiltä lupaa saada elää ja nauttia omasta elämästämme yksin tai kumppanin kanssa. Meillä on oikeus liikkua julkisilla paikoilla aivan samalla tavalla kuin tekin seurustelukumppanienne tai puolisojenne kanssa liikutte;Lyhyesti sanottuna:homoseksuaalisuuden virallisen tukahduttamisen aika länsimaissa on päättynyt-eikö se muka ole juhlan arvoista? Ainoa puute siinä mielestäni on ilotulituksen puuttuminen marssipäivän illaksi järjestettynä!


Vieras

#16880 Re: Re: Sodoma ja Gomorra

2013-07-06 08:20:08

#16864: - Re: Sodoma ja Gomorra

"Katsokaa Raamatusta tai vaikka elokuvasta the Bible,"

En tarkista faktatietoa myöskään esim. Sound of Music-elokuvan perusteella. Raamatussa ei mainita sanaa homoseksuaalisuus eikä kuvata homoseksuaalista parisuhdetta Sodoman ja Gomorran kohdalla. Pompeiji ei liene ollut homoseksuaalisempi kaupunki kuin muutkaan Rooman metropolit, mutta sattui onnettomuudekseen olemaan Etnan läheisyydessä. On todella naurettavaa väittää asioilla olevan yhteys toisiinsa, sattuma ja muut todennäköisyyystekijät selittävät asian riittävän hyvin.

"Suuren ylpeyden nimessä ja hengessähän juuri noita Pride-kulkueita järjestetään!! (engl. Pride = Ylpeys)"

Pride tarkoittaa tässä yhteydessä omanarvontuntoa, jota te uskikset yritätte nujertaa islamistien, natsien ja persujen kanssa muodostamassanne epäpyhässä liitossa. Tulkintasi sanan merkityksestä kertoo muulle maailmalle vain sen, että olisi aika välillä katsella maailmaa muutenkin kuin Raamattu-pullolasirilliesi läpi.