Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Totta on

#16843 Sodoma ja Gomorra

05.07.2013 20:53

Katsokaa Raamatusta tai vaikka elokuvasta the Bible, miten
muinaisille Sodomalle ja Gomorralle ja niiden ympäryskaupungeille
kävi, joissa harjoitettiin homoutta ylpeyden ja leivän yltäkylläi-
syyden seurauksena! Myös Pompeiji Italiassa hävitettiin seksuaali-
syntien seurauksena. Ei kannata siis riskeerata.

Vastaukset


Vieras

#16848 Re: Sodoma ja Gomorra

2013-07-05 21:21:48

#16843: Totta on - Sodoma ja Gomorra

Noniin, tulitpa taas kertomaan meille kaikille, ettet edes Raamattuasi tunne. Sodoman ja Gomorran synti oli "ylpeys ja yltäkylläisyys, etc" ja vieraanvaraisuuden puute, jonka ilmauksena siellä asuvat miehet halusivat raiskata enkelit häpäistäkseen heidät.  Tämä tapa on edelleen valitettavan yleinen kaakkoisilla mailla ja sitä harrastavat heterosoturit erityisesti vihollisia kohtaan. Sen taustana on ajatus, että raiskattu menettää kunniansa. Sama ajatus toistuu Paavalin "homokritiikissä", jossa hän kuitenkin tuomitsee nimenomaan alistuvan osapuolen uskonnollisen rituaalin yhteydessä. Keskiajallakin asiaa tulkittiin monesti niin, että homoseksin aktiivinen osapuoli ei tehnyt syntiä, vaan synti oli tuo "naisen asemaan asettuminen".

Lisäksi on muistettava, että ko. tilanteessa Jumalan mies Loot tarjosi tyttäriään raiskattavaksi. Tyttäret edelleen juottivat isänsä humalaan ja makasivat tämän kumpikin vuorollaan. Ja kuitenkin kaikki he olivat niitä, jotka pelastettiin tuhosta....

Ai niin, kysehän on vanhasta liitosta, ei nuo säännöt enää olleet voimassa uuden liiton aikana.... Mutta kuinka osasit kuitenkin poimia homouden (jota tarinassa ei siis edes oikeasti ollut) tästäkin tarinasta lyömäaseeksesi...?

Mutta jos haluat noihin juttuihin uskoa, voit toki pysyä kaukana San Fransicosta ja Amsterdamista, pari pahinta paikkaa mainitakseni. Ihmettelen vaan, miten paljon homoja mahtaa asua Bangladeshissa tai Iranin vuoristossa, siellä kun Jumala näyttää osoittavan vihaansa alvariinsa...


Vieras

#16864 Re: Sodoma ja Gomorra

2013-07-06 06:40:51

#16843: Totta on - Sodoma ja Gomorra 

"Katsokaa Raamatusta tai vaikka elokuvasta the Bible, miten muinaisille Sodomalle ja Gomorralle ja niiden ympäryskaupungeille kävi, joissa harjoitettiin homoutta ylpeyden ja leivän yltäkylläisyyden seurauksena! Myös Pompeiji Italiassa hävitettiin seksuaalisyntien seurauksena."

Totta! Äärimmäisen vakava varoitus!!

Suuren ylpeyden nimessä ja hengessähän juuri noita Pride-kulkueita järjestetään!! (engl. Pride = Ylpeys)


Vieras

#16868 Re: Sodoma ja Gomorra

2013-07-06 07:43:14

#16843: Totta on - Sodoma ja Gomorra

 

Ehdottomasti kannattaa perustaa historiakäsityksensä paimentolaiskansan satukirjaan ja sitä kuvittaviin Hollywood-elokuviin.