Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16839 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaiki

05.07.2013 20:31

#16837: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa.

 

 

Löytyi mielenkiintoista tekstiä taas tuolta Ahvion putiikista:



Kyllä kristinuskoa aktiivisesti vastustamaan asettuneen marxismin ”dogmatiikasta” eli filosofiasta, käsitteiden loogisesta rakenteesta, etiikasta ja aatehistoriasta voisi dogmatiikan dosentti jotakin perusteltua lausua myös ihan niin sanotusti ”virankin puolesta”. Näin varsinkin, kun gnostilaisjuurisen marxismin ytimessä on aivan tietynlainen ja täysin uskonnollistyyppinen konstruktivistinen antropologia, ihmiskäsitys, ja myyttinen käsitys ihmisen alkutilasta ja lankeemuksesta.



Sama koskee esimerkiksi Niccolo Machiavellin, Thomas Hobbesin, John Locken, Jean-Jacques Rousseaun, Jeremy Benthamin ja John Stuart Millin mytologisia ihmisen alkutilauskomuksia ja ihmiskäsityksiä, joiden varaan heidän yhteiskuntaopilliset näkemyksensä ja näiden klassikoiden myötä nykyisin arvossa pidetyt yhteiskuntafilosofiat käsitteellisesti rakentuvat.



Yhteiskuntatieteellistä teorianmuodostusta ja tutkimusta ei voi koskaan erottaa niistä uskonnollisfilosofisista ontologisista, epistemologisista ja ennen kaikkea antropologisista uskonvaraisesti omaksutuista esiymmärryksistä, joihin kulloinkin sitoudutaan ja jotka otetaan annetun normatiivisina. Kyllä dogmatiikka ja teologinen etiikka liittyvät läheisesti myös yhteiskuntafilosofisiin ja sosiaalieettisiin kysymyksiin.



Koska amerikkalainen homoliike on pitkälti USA:n vasemmiston luomus ja koska suomalaiset homoaktivistit näyttävät mielellään ottavan vastaan amerikkalaisten vasemmistopoliitikkojen apua suomalaista julkista keskustelua vauhdittaakseen sekä suosittelevan USA:n homoliikkeen taktiikkaa Suomessakin sovellettavaksi – kuten vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen ja amerikkalainen demokraattipoliitikko Marko Liias menettelevät Helsingin Sanomien vieraskynäkirjoituksessaan 18.2.2013, ja kuten kommentoin blogillani 24.2.2013 – on amerikkalaisen homoliikkeen historiallisia taustoja ja historiallisisa tavoitteita syytä valaista meilläkin.

 

 

Vastaukset


Vieras

#16841 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta k

2013-07-05 20:42:15

#16839: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaiki

 

 

 

 

 

Mitä mielenkiintoista Ahvion houreissa on muuten kuin psykiatrian näkökulmasta?

 

 

 

 

 


Vieras

#16845 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta k

2013-07-05 21:05:08

#16839: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaiki

Niinpä, amerikkalainen demokraattipoliitikko on vasemmistolainen ja siis varmaan marxilainen....

Demokraattinen puolue on keskimäärin kokoomuksesta oikealla, joten se siitä vasemmistolaisuudesta meikäläisen mittapuun mukaan. Kyllä on toki todettava, että homoilla on sama äärikristillinen liike vastustajana molemmissa maissa, jonka amerikkalaisia julistuksia dosentti Ahviokin kääntelee miettimättä edes sitä, että Suomen kansan sivistystaso ja Suomen poliittinen tilanne ovat aivan erilaiset kuin rapakon takana.

Ei ole myöskään mitään ihmeteltävää siinä, että homoliike tekee maailmanlaajuista yhteistyötä ja tukee mm. kaikkein karmeimmissa tilanteissa olevien maiden homojen taistelua ihmisoikeuksiensa puolesta. Se ei tarkoita sitä, että homot ja homojen tukijat täällä olisivat aivottomia robotteja, jotka vain toistavat muualta tuotuja totuuksia. Ihmisillä on omat aivot ja sydän kuulla heikossa asemassa olevien ääntä.

Ja kuten olen todennut erinäisiä tuhansia viestejä taaksepäin: Jos terveellä ja tieteen perustuloksia tulkitsemaan kykenevällä järjellä lukee uskisten amerikassa lanseerattuja väittämiä ei ole ihme, että niihin kohdistettu kritiikki kuulostaa samanlaiselta kuin amerikkalaisten homofobiakriitikkojen.