Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#16781 Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

05.07.2013 09:23

#16780: vieras - Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

Täällä se pääkritiikki kohdistuukin niihin uskiksiin, jotka väittävät lukevansa Raamatun joka tavua absoluuttisena Jumalan ilmoituksena, mutta tosiasiassa salakuljettavat sinne omat tunkkaiset asenteensa.

Vastaukset

vieras

#16790 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....

2013-07-05 12:36:36

#16781: - Re: Re: Re: Re: Re: Vähintään kaksi puolta kaikissa....Täällä se pääkritiikki kohdistuukin niihin uskiksiin, jotka väittävät lukevansa Raamatun joka tavua absoluuttisena Jumalan ilmoituksena, mutta tosiasiassa salakuljettavat sinne omat tunkkaiset asenteensa.

Ketkäs sitten ovat ne pääkritiikin kirjoittajat? Ketkä sitten taas ne jotka ääretöntä suvaisevaisuutta vaativat itselleen? Miksi sinua ärsyttää sellaiset ihmiset jotka väittävät Raamatun olevan absoluuttinen Jumalan ilmoitus? Miksi ne jotka vaativat suvaitsevaisuutta "avioliitto asiassa" itselleen, mutta eivät voi suvaita toisia? Pitäisikö "kaikki teot, asiat, vääryydet ja laittomuudet kaikki hyväksyä? Kaiken hyväksyviä ihmisiä onko heitä olemassakaan? Kaikkia ei tarvitse hyväksyä!

Omat mielipiteet saa jokaisella olla ja niin myös avioliittolaista saa olla oma mielipide. Minun mielipiteeni on se, että avioliittolaki on nyt hyvä ja sitä ei pidä muuttaa toisenlaiseksi. Avioliittolaki on naisen ja miehen välinen, eikä siihen hyväksytä muita!