KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kommentoitu viesti

N/a
Vieras

#1746 ulkopuolinen

31.03.2011 09:45

Olette keittäneet sopan jolle koko Tampere nauraa. Jättäkää nyt muut yhdistykset rauhaan, älkääkä sekoittako heitä sisäisiin sotiinni. Teette hallaa koko yhdistystoiminnalle, ja itseltäni on ainakin luottamus KKY:hyn mennyt täysin, riippumatta siitä onko kyseessä seniorit vai oppositio.

Julkaistiinko tilinpäätös 2010? Vahvistettiinko se? Voisiko joku paikalla ollut kertoa (julkista tietoa) kuinka paljon varoja KKY käytti 2010 kissojen hoitoon? Eläinlääkärihoidot, muonat ja muut tarvittavat?
Kanervohan jo kertoi Tamperelaisessa että kissoja vastaanotettiin n. 400.

Vastaukset

Sanna Kaski
Vieras

#1747 Re: ulkopuolinen

2011-03-31 10:16:32

#1746: N/a - ulkopuolinen 

 Julkaistiin se ja vahvistettiin. Nyt en varmuudella muista oliko nuo ylläolevat eritelty mutta muistaakseni kaikki kulut olivat köntässä. Voin katsoa vielä tänään illemmalla miten oli. Tulo- ja menoarvio esitettiin vuodelle 2011 ja se oli -65 000 euroa tappiollinen. Tämä siitä syystä että on päätetty tehdä massiivisia leikkauskampanjoita vuonna 2011. Eli ainakin heidän nyt sitten pitäisi käyttää budjetin mukaan rahaa pitkäntähtäyksen kissavalistukseen oikein reilulla kädellä. Toivotaan että tämä toteutuu. Me sitten keskitytään noukkimaan ne väliinputoajat ainakin niiltä osin kun on rahoitusta.

Nämä toiminnan muutokset onkin sitten nähtävissä kaikilta osiltaan vasta ensivuoden vuosikokouksessa. Supistukset ovat tapahtuneet vasta tämän vuoden puolella (no osittain ehkä jo joulukuussa 2010)

Sen verran on pakko kritisoida kuitenkin.. :) että karanteenitilaan, jonka kulut vuositasolla esitin olevan 7500 euroa (tämä oli karkea arvio vuokratusta tilasta jossa kaksi huonetta) ei haluttu satsata eikä myöskään 16 000 euron säästöön jonka olisin tarjonnut ilmaisella taloudenhoitajan työllä.

Tästä asian naurettavuudesta vielä. Itse en olisi pystynyt toimimaan millään muulla tavalla kun epäoikeudenmukaiseen toimintaan törmään (aktiivisimmat toimijat poistetaan ja maatalopopulaatiot jätetään oman onnensa nojaan). Sä voit nyt jälkiviisaana kertoa mitä mun/meidän olisi tullut tehdä?