Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#14376 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

25.05.2013 10:32

#14365: urpu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

 

 

 

Ihmistä saa aina puolustaa ihmisenä.  Onhan Pyhä Henkikin Puolustaja,   ja niin hienotunteinen,  että vaikka on totuuden henki,  ei toimi koskaan ihmistä nolaten.

On vaikea tilanne yhtäkkiä tuossa tilanteessa mennä välittömästi ilmai-semaan,  että kuules nyt  jne...  kun se kohdistuu välittömästi toiseen ja kaikkein henkilökohtaisimmalle alueelle.  Sehän on varmasti ihmissuhteen loppu jos töksäyttää tällaisen.  Täällä sanominen ei ole samalla tavalla persoonakohtaista kun silmätysten jonkun kanssa.  Ja täällä se sanotaan yleisellä tasolla,  ei ketään henkilökohtaisesti tarkoittaen.  Mutta kyllä sen elämänmuodon puolustus tietysti on selkeä kannanotto.

 

 

Vastaukset


Vieras

#14377 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys

2013-05-25 10:38:59

#14376: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: kysymys Ja täällä se sanotaan yleisellä tasolla,  ei ketään henkilökohtaisesti tarkoittaen.

 

 

 

 

 

Aivan. Kun siis sanotaan yleisellä tasolla passiivissa, että inhotaan kaiken maailman jeesustelijoita, jotka työntyvät raamattuineen joka paikkaan riehumaan, ketään fundamentalistikristittyä ei suinkaan loukata henkilökohtaisesti.