Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

p.

#13916 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

20.05.2013 06:39

#13911: fundis - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Olisko niin,  että Jeesuksen puhe homoseksuaalisuudesta sisältyy ajatuksena kaikkeen mitä hän sanoo,  jotenkin koen näin.  Yllätyin aikoinaan David Pawsonin (vaikka hänen vanhurskauttamiskäsityksenä  onkin vähän jännitteinen) kommenteissa siitä,  että juuri Jeesus puhuu paljon kadotuksesta,  ja yllättävää  kyllä,  ei ulkopuolisille,  vaan uskoville,  niin että jopa Pawson pitää omaakin pelastumistaan vielä täysin epävarmana.

Tämä tuo pyhää arkuutta vaellukseemme,  mutta toisaalta saamme nimenomaan kuin lapset iloita lujasti meistä kiinnipitävästä,  uskollisesta Paimenesta  ja hänen täydellisestä pelastusteostaan meidän hyväksemme.!  Ja tässä ehkä onkin se villakoiran ydin.  Ihmisten kasvattaessa lapsiaan,  sanotaan,  että ei rakkautta ilman rajoja. Se joka välittää,  välittää myös oikeasta ja väärästä.  Sama periaate on vielä voimakkaammin näkyvissä siinä,  miten meitä kohdellaan Jumalan/ Jeesuksen omina.

Jos annamme todella sydämen tasolla Kristuksella hallintavaltaa elämässämme.  Hän tulee sinne rakkautensa kanssa. Ja varmin tapa päästä lähelle kokemaan tätä ihanaa yhteyttä,  on pyytää sydämen syväpesua,  ajatusmaailman putsausta.

Joku Neuvostoliiton aikainen astronautti sanoi kuusta tullessaan. "  Eihän siellä mitään jumalaa ollut". Tähän oli joku pieni tyttö tokaissut:  autuaita ovat puhdassydämiset,  sillä he saavat nähdä Jumalan!

Vastaukset


Vieras

#13917 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-20 06:55:14

#13916: p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Olisko niin,  että Jeesuksen puhe homoseksuaalisuudesta sisältyy ajatuksena kaikkeen mitä hän sanoo,  jotenkin koen näin.

 

 

 

Kyllä nämä uskovaiset ovat hassuja. Raamattua lukevat he kirjaimellisesti ja sitten väittävät, etteivät lainkaan tulkitse.

 

 

 

 

 

 

 

fundis

#13928 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-05-20 07:43:46

#13916: p. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

''Tämä tuo pyhää arkuutta vaellukseemme,  mutta toisaalta saamme kuin lapset iloita lujasti meistä kiinnipitävästä,  uskollisesta Paimenesta  ja hänen täydellisestä pelastusteostaan meidän hyväksemme.''

Koko tekstisi on koetun levollista ja luottavaista ja erityisesti yhdyn tämän lauseen sanomaan.

Samoin kuin sinä ajattelen Jeesuksen suhtautumisesta homoseksuaalisuuteen. Hänhän ei tullut tuomitsemaan vaan rakastamaan ja opettamaan rakastamista esimerkeillään.  Jumalan luomistyö kuitenkin oli Hänen opetustensa perusta ja siitä aukeaa myös näkökulma homouteen.