Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#13695

16.05.2013 19:01

Niin en kyllä tajua tätä homo vihaa! Että homoille riittää rekistöröity parisuhde..niinkö? Kuinkahan monta homoa ja lesboa tekin olette tunteneet ilman että tiedätte siitä? Olette ottaneet heidät tasa arvoisina ihmisinä..mutta jos olisitte tienneet heidän seksuaalisen suuntautumisen?? Olisitte ilmeisesti muuttaneet käyttäytymisenne heitä kohtaan! Siis..On esim. monia työnantajia jotka näkevät että ..jaha rekisteröity parisuhde..hmmm..en tykkää homoista joten..Onkos se sitä tasa arvoa? Ei, se on syrjintää! Ja kirkkohan saa taas ITSE päättää vihkiikö homopareja. Niin että mikä ongelma?

Vastaukset


Vieras

#13698 Re:

2013-05-16 19:29:08

#13695: -

Näiden kanssa on vähän vaikeaa.... kun joku "oikea" henkilö kertoo, että taivaalta tuuttaillaan soofarilla tai että Raamatussa homoutta pidetään pahimpana syntinä, nämähän uskovat, koska haluavat niin uskoa. Joku taisi tuon soofarisoovan toki fuulaksi tunnustaa, joten jospa olisi toivoa, että järkiintyisivät siinä toisessakin asiassa.


Vieras

#13700 Re:

2013-05-16 19:48:00

#13695: -

Ja ei muuten päätä. Tiesitkö, että HOMOT eivät lopeta siihen, jos he saavat tahtonsa läpi. Eli siis kirkkoon he marssivat ja nyt jos mussutat vastaan niin katsotaan sitä sitten viiden vuoden päästä kuka oli oikeassa. Muista tämä kirjoitus sitten viiden vuoden päästä kun katsot vastanainueita Perttiä ja Marttia.

Tiedätkö, että olen törmännyt varmaan jo useampnaa kuin sataan homoon elämäni aikana tietämättä asiasta yhtään mitään. Luuletko tosiaan, että jos hän paljastaisi itsensä, niin aloittaisin saarnaamisen tai välttelisin tällaista ihmistä?

Tunnen myös ihmisiä jotka eivät ole konservatismeja, fanaatikkoja tai fundamentalisteja kuten yleisesti yleistetään, ketkä eivät suvaitse homoutta.

Niin ja siis kukaan ei VIHAA homoja vaan heidän haureutensa harjoittamista (korjatka kristityt jos olen väärässä). Te ketkä puollatte homoja käytätte vääriä argumentteja. Esimerkiksi luonnosta ei voida ottaa mitään esimerkkiä (evolutiivisesta näkökulmasta) sillä luonnossa esiintyy paljon muutakin "hyväksyttävää" kuin homous. (kannibalismi, heikoimpien tappamista jne...)

Pakko kysyä homopuoltajilta, että kannatatteko te tosiaan sitä, että transnainen/mies saa mennä haluamalleen puolelle uimahalleissa/wc:issä?? Lukekaa Tampereen uimahallia koskeva lehtiartikkeli. Olin suorastaan tyrmistynyt lukiessani kyseistä artikkelia.