Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

"Strange fruit"

#13674 Näin naapurissa...

16.05.2013 11:15

Naapurimaamme homovastainen politiikka on jälleen tuottanut tulosta-hyvin ikävää sellaista tosin, mutta mitäpä muunlaisia seurauksia siltä voisi odottaakaan. Odotetusti Venäjä tietenkin kieltäytyi allekirjoittamasta YK:n päätöslauselmaa koskien seksuaalivähemmistöjen syrjintää . Siellä (vieläkin??!)juhlittuna voitonpäivänä , ja vielä Volgogradin (se kuuluisa ent. Stalingrad)kaupungissa sattui äärimmäisen raaka,nuoren homoseksuaalin miehen murha. Hän oli erehtynyt pelkästään kertomaan kavereilleen olevansa homo ja se jo riitti näille motiiviksi tekoonsa , jonka yksityiskohdat olivat melkoisen puistattavaa luokkaa. Kaverin housut oli revitty alas ja hänen sisäänsä työnnetty ja potkittu rikki kolme pulloa ja lopuksi pää murskattu arvioidusti n. 20:n kilon painoisella kivellä!(...varsinaisia ´kavereita´ tosiaan)Mitään julkisia mielenilmauksia tapauksen vuoksi ei tietenkään tulla sallimaan.Moskovan patriarkan mielestä tapaus on varmasti ihan o.k.ja Putininkaan mielestä tapaus ei varmasti anna aihetta tarkastella "homopropaganda"-kieltolakiensa seurauksia. Voi olla , että tällä menolla puolen vuoden päästä aloitetaan pidättämään (miehiä)jo sillä perusteella jos on laittanut pinkin t-paidan ylleen ja tavataan kadulta kävelemästä-vuoden päästä siihen riittää ehkä jo kukallisen sytkärin omistaminen! Lapsiahan on suojeltava siellä homopropagandalta, siihen tulokseenhan siellä on tultu , mutta missä alkaa tulla raja vastaan... Pitäisikö lapsia suojella myös murhan kohteeksi joutuneiden nuorukaisten pahoinpideltyjen ja silvottujen ruumiiden näkemiseltä esim. aukioilla, kävelykaduilla tai puistoissa tai missä ikinä ihmiset sattuvat liikkumaan.Ehkä lakia on vielä tiukennettava ja perustettava erityisiä ruumispartioita liikkumaan ja keräämään...aamuyöstä Pietarin ja siitä pikkuhiljaa kaikkien Venäjän kaupunkien kaduilla! Vainoilla on yleensä alettuaan ollut taipumus vain kiihtyä kunnes ne saavuttavat julkisen paljastumisen lakipisteensä. Sellaisistahan on naapurimaallamme ollut näyttöä ennenkin.Meistä itsestämme sensijaan riippuu se valitsemmeko me ´suomettumisen tien´ ja ´rähmällään olon´ taas tälläkin kertaa ja tässäkin asiassa...

Vastaukset

taku

#13680 Re: Näin naapurissa...

2013-05-16 12:37:17

#13674: "Strange fruit" - Näin naapurissa...

Nyt taitaa mennä puurot ja vellit sekaisin.Homokysymys on yksi juttu.Elämänpyhyys toinen.ortodoksinen kirkko on vahvsti sitoutunut elämänpyhyyden vaalimiseen mikä näkyy mm suhtautumisessa aborttiin. Kuinka kukaan elämän pyhyyttä yli kaiken arvostava voisi hyväksyä toisen tappamisen.Sillä mitä me ajattelemme homoudesta ei ole mitään EI KERTAKAIKKIAAN MITÄÄN tekemistä sen kanssa miten suhtaudumme ihmiselämään.Kirjoituksistasi saa sen käsityksen että sinulle homojen oikeudet ovat tärkeämpi asia kuin jokaisen oikeus elämään. Eli jos tyyppi olisi tapettu vaikka siksi että on soittanut suutaan jollekin niin se olisi jotenkin hyväksyttävämpää niinkö?Tarvitseeko muistuttaa että Hollanti oli patsi ensimmäinen joka salli homojen avioitumisen myös ensimmäinen joka sallii saiaiden lasten murhaamisen.Eli eräiden näemys on seuraava on aivan kauheata jos joku tapetaan siksi että on homo mutta josjoku tapetaan siksi että on sairas eikä kykene kommunikoimaan niin sehän onkin sitten ihan ok.pitäisi ehkä tarkistaa onko Hollannin "armomurhien" kohteena minkä verran homoseksualeja ja minkä verran heteroja niin saisi teidätkin tuomitsemaan murhat.

Jatuosta Venäjän homolaista sanottakoon että minusta jokaisella on oikeus mielipiteeseensä.jos se että puolustaa homoutta johtaa syytteeseen siinä on kyse SAnANVAPAUDESTA!puolustan jokaisen oikeutta ilmaista mielipiteensä mutta minun ei tarvitse olla niistä samaa mieltä.saanen huomauttaa että Ruotsissa jotkut ovat ajaneet sellaista lakia että jos pitää homoutt syntinä syylistyy rikokseen mutta siitä ei puhuta mitään.