Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#11703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

27.04.2013 17:34

#11691: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Jotenkin vähän aavistelinkin tätä: altavastaajaksi joutuessa on aina hyvin tukalan paikan edessä, varsinkin silloin jos jää ns. tyhjän päälle ihmettelemään. Silloin ei enää auta muu kuin se että on vain yritettävä kierrellä ja kaarrella parhaansa mukaan tai tehtävä hallittu väistöliike taakse oikealle  :)

Tässä tapauksessa näköjään käytit taidokkaasti näitä molempia mahdollisuuksia.

No ei se mitään, minkä sille voi jos biologilla on annettavana vain ns. "tyhjät kädet", silloin kun peräänkuulutetaan kovaa objektiivista tieteellistä faktaa (ja nimenomaan suomalaista sellaista) millä voitaisiin useiden eri tutkijoiden taholta kumota ihmisen homoseksuaalisen käyttäytymisen luonnottomuus eli epänormaali poikkeva käyttäytyminen.

Vastaukset


Vieras

#11706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 17:39:27

#11703: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

EN ole jolle vastasit!

Kyllä kuule sinä tässä tyhjän päällä olet tuon järjettömän jankkauksesi vuoksi! En edes jaksa kirjoittaa miksi kun et kuitenkaan edes halua ymmärtää.


Vieras

#11708 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-27 17:46:01

#11703: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

No ei se mitään, jos et osaa. Kylläpä muistutatkin erästä yhtä kovakalloista Seppoa alis Kyöstiä, ihan on samanlaiset elkeet. Eihän se ole yllätys, jos trollilla on annettavana vain ns. "tyhjät kädet", eihän sinulta oikein muuta voinut odottaakaan. Ei voi vaatia kauhalla, jos on lusikalla annettu :)

Mutta jos joskus tulet toisiin ajatuksiin ja vastaat ensin sinulle esitettyihin yksinkertaisiin kysymyksiin, niin ilman muuta voin etsiä sinulle sen haluamasi Tosi Kovan Objektiivisen Tieteellisen Faktan.