Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#10934 Ja kuuluuko vastausta? Ei

21.04.2013 08:39

Palaan tähän uskomattoman yksinkertaiseen peruskysymykseen vaikka se turhaa onkin, mutta ei se riitä nuo raamatulliset jakeet minulle, sillä kyse ei ole raamatusta vaan lainsäädännöstä. Maallisesta, sillä jokainen voi sitten hoitaa tuonpuoleisen omaansa uskoen.

Ja sellainen asia vielä lopuksi, että en ole menossa naimisiin eläimen kanssa, vaikka esim. "Hauveli-Oinonen" (ps) sitä niin paljon toivoisikin.

Lainaus aiemmasta:
"Jos sellainen yksinkertainen kysymys: Mitä sinä nim. taku siis nyt haluat meille kertoa? Otsikko on?

Sinulla ja kavereillasi on päivä jälkeen päivän samaa hoentaa: "jumala ei hyväksy..." Mutta edelleenkään ei ole tullut ainoatakaan selvää vastausta siihen, etteikö maallinen lainsäädäntö olisi päivityksen arvoinen. Siis maallinen."

Vastaukset


Vieras

#10938 Re: Ja kuuluuko vastausta? Ei

2013-04-21 08:55:09

#10934: - Ja kuuluuko vastausta? Ei

Homot ovat aina päivittämässä lakeja omien halujen takia. EI PÄIVITYSTÄ VOIDA TEHDÄ JONKUN MARGINAALIEN HAUREUDEN TÄHDEN, KOSKA SIINÄ EI OLE OIKEASTI TASA-ARVOSTA KYSE. Nykyinen laki riittää naiselle ja miehelle avioliiton turvaamiseksi. Lapsia EI tule antaa homouden haureelliseen ympäristöön. Pedofiliaa esiintyy homuodessa todella paljon. Ruotsissa ja Hollannissa löytyy esimerkkejä.