Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Selkärankainen

#9051 Piispalla selkäranka kohdallaan

11.04.2013 19:16

Suomen katolinen piispa Teemu Sippo on ottanut hiippakuntansa verkkosivulla kantaa sukupuolineutraaliin avioliittolakiin. Hänen mukaansa katolisen kirkon näkemys asiasta on yksiselitteinen: avioliitto on miehen ja naisen välinen.

”Jos valtiollinen avioliittolaki samaa sukupuolta olevien vihkimisestä astuisi voimaan, niin vaikka se ei suoranaisesti koskisikaan katolista kirkkoa, niin se kuitenkin aiheuttaisi sekaannusta ihmisten mielissä Jeesuksen ja kirkon vuosituhantisen opetuksen mukaan avioliitto on naisen ja miehen välinen elämän liitto, joka laajenee lapsissa perheeksi rakkauden hedelmänä. Tämä jo luonnon sanelema avioliittokäsitys on yleinen kaikissa kulttuureissa. Muiden ihmissuhteiden kutsuminen avioliitoksi hämärtäisi ja heikentäisi avioliiton ja perheen merkitystä ja saattaisi aiheuttaa suuria ongelmia yhteiskunnalle”, Sippo sanoo.

Kotimaa24.fi

Vastaukset


Vieras

#9054 Re: Piispalla selkäranka kohdallaan

2013-04-11 19:30:55

#9051: Selkärankainen - Piispalla selkäranka kohdallaan

No jaah, pitäisikö ensin se oma pesä selvittää siellä kirkossaan. On sellaista ikävämmän puoleista pappistoimintaa hyväksikäytön puolelta, että en ihan kehtaisi huudella Suomen maallisen lainsäädännön puolelle.

Toki saa hän huudeskella, mutta juu tuo katolisen kirkon vaikutusvalta, Timo Soinille hyvä takatuuppari varmaan.


Vieras

#9057 Re: Piispalla selkäranka kohdallaan

2013-04-11 20:04:10

#9051: Selkärankainen - Piispalla selkäranka kohdallaan 

 

AMEN! Onneksi on edes yksi, joka ei ole antikristuksen puolella.

Vieras

#9059 Re: Piispalla selkäranka kohdallaan

2013-04-11 20:06:29

#9051: Selkärankainen - Piispalla selkäranka kohdallaan

"Muiden ihmissuhteiden kutsuminen avioliitoksi hämärtäisi ja heikentäisi avioliiton ja perheen merkitystä ja saattaisi aiheuttaa suuria ongelmia yhteiskunnalle"

 

Piispa puhuu vallan pehmoisia. Kuinka perheen tai avioliiton merkitys on heikentynyt ja mitä suuria ongelmia tasa-arvoisesta avioliittolaista yhteiskunnalle on aiheutunut esim. muissa Pohjoismaissa, Hollannissa tai Espanjassa?