Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#8725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

10.04.2013 18:06

#8722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Mikä kumma se on, että eräiden (höyrypäiden?) kaaliin ei sitten millään mene se perustavaa laatua oleva ajatus, että lakeja ei Suomessa laadita raamatullisin perustein. Avioliitto on täysin maallinen instituutio ja sen seremoniallisen puolen voi kukin kirkkokunta päättää tahollaan.

Lakeja ei laadita tunteen, ei uskonnon, eikä minkään muunkaan mutu-tiedon perustein, koska ne koskevat kaikkia kansalaisia tässä maassa. Myös heitä, jotka eivät ole kristittyjä.

Onko tämä näin vaikea ymmärtää?

Vastaukset


Vieras

#8740 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

2013-04-10 18:50:27

#8725: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Homoille se saa olla maallinen, jos heille EI mene kaaliin se tosi asia että Jumala loi miehen ja naisen ja sanoi että täyttäkää maa. EI Jumala niin tyhmä Ole että olisi antanut kahdelle homolle että täyttäkää maa. Kyllä olisi homoilla tekemistä. Olis ne varmaan kysyneet että miten me täytetään tämä maa. Jumala antoi tehtävä miehelle ja naiselle ja näin se on edelleen. Tätä tosi asiaa on turha yrittää selitellä wikipedialla, tohtoreilla, tunteilla, valheellisella tasa-arvolla, kierolla suvaitsevaisuudella, homojen lapsi kaipuulla, verokohteluilla jne. Se vaan on silleen vaikka ette hyväksy että laki on lähtenyt 10 käskystä Suomessakin kauan sitten. Sitä on hiottu jatkossakin elämää suojelemaan EI haureutta ja syntiä levittämään.