Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7783 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

08.04.2013 17:31

#7778: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 

"Sen sijaan ne ovat ristiriidassa homoseksuaalisuudesta nykypäivänä vallitsevan tietämyksemme mukaan. Paavalin mukaan homoseksuaalisuus on tietoinen valinta, mitä se ei missään nimessä ole. Voin postata esimerkkejä, jos joku niitä vielä kaipaa." Eli tarkoittanet, että kleptomaanilla on oikeus varastaa, koska hänellä on siihen luontainen taipumus?

Vastaukset


Vieras

#7789 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-04-08 17:38:14

#7783: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

"Sen sijaan ne ovat ristiriidassa homoseksuaalisuudesta nykypäivänä vallitsevan tietämyksemme mukaan. Paavalin mukaan homoseksuaalisuus on tietoinen valinta, mitä se ei missään nimessä ole. Voin postata esimerkkejä, jos joku niitä vielä kaipaa."

"Eli tarkoittanet, että kleptomaanilla on oikeus varastaa, koska hänellä on siihen luontainen taipumus?"

Kategoriavirhe: homoseksuaalisuudesta ei aiheudu toisille mitään haittaa, kleptomanian seurauksena taas kajotaan laittomasti toisen omaisuuteen.

Paavalin mukaan syntiä on homoseksuaalisuus, ja homoseksuaalisuus on jotain sellaista, joka tietoisesti erikseen valitaan.

Nykypäivän tietämyksen valossa homoseksuaalisuus on ihmisen sisäsyntyinen ominaisuus kuten muutkin seksuaali-identiteetit, jota ei voi tietoisesti erikseen valita.

Siten on pääteltävä, että Paavalilla homoseksuaalisuus tarkoittaa jotakin muuta kuin sitä ilmiötä, joka kulkee samalla nimellä mutta jonka ymmärrämme tänään tyystin Paavalista poikkeavalla tavalla.