Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti


Vieras

#7626 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

08.04.2013 08:51

#7620: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

Äläpäs kiemurtele, valehtelija.

"Homous on rinnastettu laissamme aivan syystä mainitsemiisi asioihin."

Ja nyt sitten suorat lainaukset lainsäädännöstämme, jossa todetaan, että homous rinnastetaan edellisessä viestissäni mainitsemiini asioihin, sekä viittaukset hallituksen esityksiin, jossa avioliiton rajaaminen vain heteropareihin perustellaan sinun antamiesi syiden nojalla. Vai syyllistyitkö nyt karkeaan valehteluun? Etkö tiedä, että Jumala vihaa valehtelijoita?

Antaa tulla tarkat viittaukset, tai sitten olet pelkkä valepukki.

Eikä myös homous ole estetty aviopuolisoiden välillä ihan tarkoituksella? Lakimme suojaa avioliittoa tällaisilta perversseiltä vääristymiltä.

Laissamme ei oteta minkäänlaista kantaa siihen, miksi kaksi miestä tai kaksi naista eivät voi solmia avioliittoa. Mutta sinun mukaasi jonnekin on selväsanaisesti kirjattu, että rajaus on tehty NIMENOMAISESTI siksi, että avioliitto halutaan suojata PERVERSSEILTÄ VÄÄRISTYMILTÄ. Joten linkkiä noihin sanoihin lainsäädäntöasiakirjoista.

Vai valehtelitko jälleen suoraan ja karkeasti?

Pitäisikö myös moniavioisuus sallia, vain jotta voitais maksaa kunnon lesken eläkkeitä jonkun pikku heimon kuningattarille?

Sinun vanhatestamentilliset patriarkathan elivät tällaisissa sinun mielestäsi pedofiliaan verrattavassa olevassa perverssissä vääristymässä. Raamatun mukaan Jumala oli ihan okei tilanteen kanssa. Ilmeisesti sinulla on korkeampi moraali ja parempi tietämys kuin Jumalalla Vanhan testamentin aikoihin.

Aatamin ja Eevan sekä Nooan sukulaiset harrastivat insestiseksiä toistensa kanssa ja synnyttivät kaikki nykyiset kansamme. Jopas on, kun kantaisämme eivät ole tajunneet suojata avioliittoa perversseiltä vääristymiltä. Saastaista ja kammottavaa on ollut Raamatussa ylistettyjen päähenkilöiden elämä.

Vastaukset

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

2013-04-08 09:40:59



Vieras

#7639 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot

2013-04-08 10:15:20

#7626: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rehellisyyttä nimien keruussa homot 

 

Unohdin mainita, että avioliitolakimme suojelee avioliittoa myös sukurutsalta. Sisarukset eivät myöskään saa mennä avioon keskenään. Homojen mielestä eivät siis sisaruksetkaan ole tasa-arvoisia niiden kanssa, joilla ei niitä ole? Sama logiikka pätee myös sukurutsan estävään lain kohtaan? Tehkää parannus saastaisista himoistanne ja menkää avioon kunniallisesti kuten muutkin. Teillä on samat oikeudet kuin muillakin, vaikka avioliiton pilkkaamista ja hyväksyntää haureudellenne ei halutakkaan antaa. Panetella ja valehdella te kyllä osaatte, kuten tämän keskusteluketjun aikana on useasti se jo saatu huomata: Room 1:24-32 "Sentähden Jumala on heidät, heidän sydämensä himoissa, hyljännyt saastaisuuteen, häpäisemään itse omat ruumiinsa, nuo, jotka ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen ja kunnioittaneet ja palvelleet luotua enemmän kuin Luojaa, joka on ylistetty iankaikkisesti, amen. Sentähden Jumala on hyljännyt heidät häpeällisiin himoihin; sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti. Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, PANETTELIJOITA , Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia, vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta; jotka, vaikka tuntevat Jumalan vanhurskaan säädöksen, että ne, jotka senkaltaisia tekevät,ovat kuoleman ansainneet, eivät ainoastaan itse niitä tee, vaan vieläpä osoittavat hyväksymistään niille, jotka niitä tekevät."