Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

Jumala ei katso henkilöön

#5401 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avio

01.04.2013 21:34

#5375: Vastaus pikku huomioon - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avioliit 

 Lukiessani Raamattua huomaan sen monin tavoin osoittavan seuraavan todeksi: "Joka tekee syntiä, on synnin orja", josta ainoastaan Jeesus voi pelastaa. Vanhan Testamentin aikoina kun ei vielä Jeesus ollut syntynyt, johdatti Jumala Hänelle kuuliaisiaan.  

Myös tämä kannattaa ottaa huomioon: "Jokainen saa tekojensa mukaan. - Niin sai Jaakobkin, vaikka oli uskova, kun petti äitinsä kanssa oman isänsä, viemällä esikoiselle kuuluneen siunauksen. Seurauksena oli, että hänen enonsa puolestaan petti hänet.  Näin käy nykyäänkin.

"Kukin saa tekojensa mukaan !" - ja se jos mikä on tasa-arvoista. Eikä katso henkilöön, oli uskova tai ei.

Kun tuotte näitä isänsä juottajatyttäriä esiin, jotka saivat teostaan lapsen ym. outoja asioita, toki hekin jossain vaiheessa saivat tuta siitä mitä olivat tehneet.

Raamattu on niin täynnä ihmisiä ja heidän tekemisiään, ettei jokaista tapausta ole voitu siihen kirjata erikseen. Sillä jos niin tehtäisiin, ei kukaan jaksaisi lukea niin paksua kirjaa. Sellaista kirjaa ei yksinkertaisesti olis olemassakaan.

Olennaiset asiat kannattaa ottaa huomioon ja opittava tajuamaan Raamatun kokonaisviesti, vaikkei se hetkessä käykään. 

Vastaukset

tero p.

#5405 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen

2013-04-01 21:55:33

#5401: Jumala ei katso henkilöön - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Meillä on jo miehen ja naisen välinen tasa-arvoinen avio

"Kun tuotte näitä isänsä juottajatyttäriä esiin, jotka saivat teostaan lapsen ym. outoja asioita, toki hekin jossain vaiheessa saivat tuta siitä mitä olivat tehneet."

 

No, olisi sen nyt voinut mainita siellä Raamatussa, on se kuitenkin oleellisempi tieto kuin jotkut jonninjoutavaat sukupuut. Väität että saivat raingaistuksen, mutta ei sitä siellä tekstissä lue joten tuo on ihan oma johtopäätöksesi, ilman todisteita. Huomaa myös, että tuo sinun Jumalasi on kuitenkin mukamas kaikkitietävä ja kaukaa viisas joten miksi hän sitten pelasti Lootin tyttäret jos he eivät Hänen korkea-arvoisuudelleen kelvanneet?

 

Mikä on Raamatun kokonaisviesti? Onko se "usko nyt!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

vai onko se: "usko nyt, TAI JOUDUT HELVETTIIN!"