Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

taku

#4091 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

28.03.2013 22:14

#4085: luonto - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Totuus on tässä.Anaaliyhdynnässä on paljon suurempi riski saada tartunta kuin ns vagina yhdynnässä sillä ei ole tartuntariskin kannalta väliä onko samaa vai eri sukupuolta homot nyt vaan sattuneesta syystä harrastaa anaalia enemmän.Kysymys anaaliseksistä on tietysti hiukan eri kuin homokysymys mutta liittyy siihen

Vastaukset


Vieras

#4092 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

2013-03-28 22:17:17


Vieras

#4107 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

2013-03-28 22:41:18

#4091: taku - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ADRESSIA ETEENPÄIN

Samassa laki aloitteessa ollaan sotkemassa lapsia homouteen ja lesbouteen adoption kautta entistä raskaammin. Tällä on Se vaikutus mikä tulee esimerkistä. Eli lapset saavat haureuden harjoittamisen esimerkin ja sitä kautta leviää aidsi ja hivi todella rajusti. Tätä kehitystä ei kestä mikään maa. Tästä on esimerkkejä Ranskasta ja muissa vapaa mielisissä maissa missä ei välitetä pitää kiinni elämää ylläpitävistä pelisäännöistä ja laista.

Homoudessa ja lesboudessa haureuden harjoittaminen on vienyt oman tunnon mykäksi, koska luonnoton himo on tuhonnut terveen luonnollisen osan ihmisestä.

Tätä ei lainsäätäjät ymmärrä. Ne ymmärtää kyllä sen kun asia puetaan valheeseen tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden sanoiksi. Valhe menee helposti läpi.

Tasa -arvon ja suvaitsevaisuuden kanssa tällä kansalais aloitteella ei ole mitään tekemistä. Kyse on luonnottomasta ihmiselämää tuhoavasta itsekkäästä himosta.