Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Kommentoitu viesti

eräs allekirjoittanut

#3681 Re: Re:

27.03.2013 18:50

#3666: - Re:  

 Heititkö tuon yhteydenottoasian kristillisdemokraatteihin (perussuomalaiset voisivat kenties olla toinen vaihtoehto?)ihan tosissasi (adressin tukeminen)? Olisi nimittäin todella hienoa jos joku sen tekisi:) Samassa yhteydessä voisi kysäistä tuotakin mitä 3669 mainitsi että olisiko tähänkin rinnalle ehkä joku kansalaistyyppinen aloite hyvä ja mahdollinen. Adressi on allekirjoitettu ja sanaa  ystäville levitetty -levitetään kyllä edelleen vielä jatkossakin. Mitähän muuta voisimme yhdessä hyvän asian eteen tehdä..? Siunausta toivon tälle listalle. Niin tärkeä on asia jota adressissa puolustamme:)    

Vastaukset

Raamatun arvovalta kunniaan

#3684 Re: Re: Re:

2013-03-27 19:05:56

#3681: eräs allekirjoittanut - Re: Re:

Eikait siinä kummoista ole kun ottaa yhteyttä johonkin kristillisten kansanedustajaan ja sitä kautta välittää asiaa sitten puoluejohdolle. Kansalaisaloite, joka puolustaa miehen ja naisen välistä avioliittoa, olisi mitä mainioin ajatus. Tätä adressia kannattaa levittää esim seurakunnissa ja kehottaa ihmisiä kirjoittamaan nimensä tänne. Avioliitto on Pyhä ja Jumalan säätämä ja kuuluu näinollen miehen ja naisen väliseksi julkiseksi liitoksi.


Vieras

#3686 Re: Re: Re:

2013-03-27 19:08:47

#3681: eräs allekirjoittanut - Re: Re:

Itse asiassa kyllä, olisi erittäin hienoa jos löytyisi joku muu VARMENNETTU tapa kerätä näitä nimiä. Kristillisdemokraatit eivät välttämättä ole niitä jotka haluavat tässä asiassa auttaa (kuka tietää), heihin ja tietysti muihin kansanedustajiin tässä yritetään vedota. Mutta uskon että on joku taho joka mieluusti lähtee auttamaan meitä. Hiljaa hyvä tulee, meillä on vielä aikaa ennen kuin tuosta laista päätetään. Kyllä siihen mennessä julkisuutta varmasti on saatu ja sen myötä paljon kannatusta.

Mikäs tässä apuja etsiessä nuorena kun on vielä puhtia ja tarmoa! ;)