Uudenmaan vammaisten ja vanhusten kuljetuspalvelut on suunniteltava asiakaslähtöisesti

Allekirjoitukset, joissa on kommentti mukana

#222

lapseni tarvitsee tutun ja luotettavan kuljettajan auton tulee olla tuttu jotta sokeutensa vuoksi pystyy mm menemään taksiin turvallisesti. esim ovien muoto, korkeus ym.

tiia väätänen (nurmijärvi, 11.04.2018)

#232

Kuljetuspalvelut kuntoon asiakaslähtöisesti

Helena Pöyry (Vantaa, 18.04.2018)

#236

Seurasin tilannettä tätini kautta ja olin vähän aikaa itsekin niiden varassa. Harvoin olen tullut niin kohdelluksi niin piittamattomalla tavalla. Asiakkaalla ei ollut mitään oikeuksia. Kaikki valta oli järjestäjillä ja ennen kaikka RAHALLA.

Sirkku Nyström (Helsinki, 20.04.2018)

#251

Toivon että vammaisten oikeuksista pidetään kiinni ja asioissa otetaan vammaisen ihminen yksilönä.

Jukka Wihinen (Vantaan , 25.04.2018)

#268

Maalaisjärki on sallittua

Marjut Tiainen (Helsinki, 01.05.2018)

#283

Ei MPK:ta Lähitaksin alueelle! Vammaisilla on oikeus samanlaiseen elämään kuin terveilläkin ja heillä oltava samat mahdollisuudet liikkua töihin ja harrastuksiin kuin kenellä tahansa ilman että kyytiä tarvitsee tilata tuntia ennen. T. Taksinkuljettaja ja Henkilökohtainen avustaja Espoosta.

Ninja Närhi (ESPOO , 11.05.2018)

#292

Kyllä kiitos olen samaa mieltä että Uuden maan vammaisten ja vanhusten kuljetuspalvelut on suunniteltava asiakaslähtöisesti.

Markku Harjunalanen (Tampere, 16.05.2018)

#301

Turvalliset ja sujuvat kuljetukset on taattava vanhuksille ja vammaisille. Kuljetukset on taattava myös autismin kirjon lapsille ja aikuisille, jotka tarvitsevat turvatun kyydin esimerkiksi päiväkotiin, kouluun tai opiskeluun tai kuntouttavaan harrastukseen ja toimintaan.

Päättäjät:
Minkä viestin te annatte päätöksellänne yhteiskunnan sekä läheisten ihmisten hoivaa, huolenpitoa ja rakkautta tarvitseville ihmisille, jotka ovat yhtä arvokkaita ihmisinä kuin kaikki muutkin?

Mielestäni suomalaisen yhteiskunnan perusarvona on oltava nyt ja tulevaisuudessakin se, että läheisistä pidetään huolta ja taataan heikompiosaisille apua ja turvaa siirtymisiin, joista he eivät itse selviydy ilman asianmukaista apua ja kulkuneuvoja.

Harald Arlander (Espoo, 21.03.2019)

#302

Minulta otettiin pois kuljetuspalvelu muutama vuosi sitten ja sosiaaliohjaaja teki valtavan työn ja valituksen asiasta. lopulta tuli toimintaterapeutti pakottamaan minut kävelemään metroasemalle ja metroon vaikka yritin sanoa että sen on liian suuri ponnistus sillä kärsin hyvin vaikeasta väsymysoireyhtymästä ja aivovammasta ja kuljetuspalvelu ei oltu minulle myönnetty fyysisin perustein .tuo pakotettu kävely vei voimani useaksi kuukaudeksi etten pienessä asunnossa jaksanut edes kunnolla vessaan !Sain kielteisen päätöksen kun en ollut pystynyt tarpeeksi käymään missään (-lääkäreihin sitä ei saa käyttää ). Lopulta sosiaaliohjaajani ja johtavan vammaispalvelutyöntekijän sekä vammaisasiamiehen avulla Hallinto-oikeus kumosi kielteisen päätöksen. Nyt pelkään että ensi vuonna sama juttu kun siihen asti voimassa: en jaksa enää...en pääse hoitoihin... en mihinkään. olen auto.onnettomuuden jälkeen maannut yli 20 vuotta sohvan pohjalla jaksamatta /voimatta edes istua. Tämä on mennyt liian pitkälle. Miten minä pääsen tutkimuksiin jotka ovat yksityisillä lääkäreillä jne. TEHKÄÄ JO JOTAIN !MISSÄ ON VAMMAISPALVELULAIN OIKEUDET TASAVERTAISUUDESTA JA HYVÄSTÄ HOIDOSTA !? T. epätoivoinen

Anitra Cajander Ex Lausti (Helsinki, 03.03.2020)



Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…