Suomen HALLITUKSEN pyydettävä anteeksi Israelilta!


Vieras

/ #3475 Syyrian terroristit käyttivät kemiallisia aseita hallituksen joukkoja vastaan

25.12.2012 16:37


Syyrian terroristit käyttivät kemiallisia aseita hallituksen joukkoja vastaan


Syyrian sotilaslähteet kertovat, että useat maan armeijan sotilaat ovat kuolleet sinappikaasun aiheuttamiin vammoihin. Syyrian kapinallisterroristit esittelivät äskettäin kemiallisten aseiden varastoaan - jo useat hallitukset ovat varoittaneet aikeista hyökätä taistelukaasuilla Syyriassa.

Lähde: Press TV
Toimittaja: Janus Putkonen
24.12.2012, Verkkomedia.org



Syyrian terroristit käyttivät kemiallisia aseita hallituksen joukkoja vastaan

Syyrian presidentillisen kaartin komentaja kertoi ainakin seitsemän syyrialaissotilaan kuolleen lauantaina sen jälkeen kun heitä vastaan oli hyökätty kemiallisilla aseilla. Kaasuaseita oli käytetty Darayassa Damaskoksen lähellä. Kyseessä oli sinappikaasu (Yellow Gas). Sotilaat olivat kuolleet vain tunteja sen jälkeen kun he olivat altistuneet tunnetusti huippuvaaralliselle taistelukaasulle.

Ulkomaiden tukemat kapinallisjoukot ovat uhanneet toistuvasti käyttää kemiallisia aseita maan hallituksen joukkoja ja maan hallintoa tukevia kansalaisia vastaan.

Uhkauksena on Syyrian juomaveden myrkyttäminen ja tavoitteeksi on kerrottu kaikkien alaviitti-shiiojen tappaminen sen takia, että he kannattavat presidentti Bashar al-Assadia ja hänen hallintoaan.

Viimeisin uhkaus välitettiin videolla, jossa esiteltiin turkkilaista alkuperää olevaa laajaa kemiallisten aseiden varastoa ja esiteltiin koekaniineja tappamalla näiden myrkkyjen tehoa (katso linkki alla).

Kemiallisten aseiden käyttö on alkanut sen jälkeen kun Yhdysvallat liittolaisineen ovat varoittaneet Syyrian hallinnon valmistelevan kemiallisten aseiden käyttöä. Sekä Syyria että useat muut hallitukset ovat kuitenkin vakuuttaneet, ettei Syyrialla ole mitään tarkoitusta käyttää kemiallisia aseita taistelussa terroristeja vastaan.

Syyria on toistuvasti osoittanut lausunnoin ja todistein, että kaaos maassa on masinoitu ulkomailta ja suuri osa taistelua käyvistä terroristeista on maan ulkopuolelta palkattuja ja aseistettuja militantteja.

Syyrian kapinallisia johtaa ulkomailta orkestroitu ja uudestaan Qatarissa vastikään muodostettu kapinallishallinto, jonka mm. Yhdysvallat ja Ranska ovat tunnustaneet maan lailliseksi hallinnoksi. Myös Suomi on antanut äskettäin virallisen tunnustuksen militanttien johtajistolle.

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…