KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Vieras
Vieras

/ #580 Re: Yksi kokemus

24.01.2011 23:26

#579: H - Yksi kokemus 

Kuvailemasi kokemuksesi kuulostaa kovin tutulta. Sinä toimit aivan oikein ja vastuullisesti mutta taho jolle soitit ei toiminut yhtä vastuullisesti tuossa tilanteessa. Kyllä hänen jo sen yli 30v. kokemuksella pitää tietää nämä kuviot ja tahot miten toimitaan, ja ihan jo asemansa velvoittaa!

Ainoa oikea vastaus Kanervolta sinulle OLISI ollut tuossa tilanteessa:

Kiitos kun soitit ja ilmoitit! Selvitämme tilanteen ja hoidamme kissat sieltä pois, turvaan. Voitte olla huoletta ja kiitos vielä kun ilmoititte.

Oli häneltä täysin väärin sälyttää vastuuta sinulle niistä löytyneistä kissoista, väärin oli pompottaa sinua. Mutta se on hänen tapansa toimia ja tällaisen "käyntikortin" hän antaa itsestään yhdistyksen edustajana niille ihmisille, jotka ottavat häneen yhteyttä.

Ja varsin törkeää oli udella henkilökohtaisia menojasi tai elämääsi, ne ei kuuluneet hänelle pätkääkään tuossa tilanteessa, jossa kyse oli löytyneistä kissoista eikä sinun elämästäsi!!! Uskomattoman härskiä oli tunkeutua asioihisi ja alkaa laittaa menojasi tärkeysjärjestykseen.

Tosi kurjaa, että jouduit kokemaan tuon, mutta yhdistyksessä toimii kuitenkin todellisia kissojen auttajia jotka toimivat toisin, asiallisesti ja vastuullisesti, myös löytökissojen ilmoittajiakin kohtaan. Kanervon mainitsema Pirjo on on Pirjo Peltoniemi, yksi näistä asiallisista ja vastuullisista henkilöistä. Ja Pirjohan on asettunut puheenjohtajaehdokkaaksi, joka ystävällisellä asenteellaan ja omistautumisellaan tehtäväänsä parantaisi yhdistyksen profiilia, joka on vuosien saatossa tahraantunut ja pahasti pinttynyt.