Maahanmuuttajien tuet


Vieras

/ #509 Hah ja mistä saat tietää jotain?

14.10.2012 19:55

Maahanmuuttajia on Suomessa jo liikaa, eikä tänne tarvita enempää. Tukien vähentäminen ei laskisi maahanmuuttajien määrää Suomessa, se ei myöskään poistaisi käsitystä jossa Suomalaiset veronmaksajat elättäisivä nämä loiset eikä myöskään ratkaisisi mitään. On myöskin huomioitava, että maahanmuuttajan on vaikeampaa elää suomessa sekä erittäin helppoa joutua laittoman alhaiselle palkalle tai muuten laittoman työsuhteen uhriksi kuin meidän suomalaisten.

Ensinnäkin, suurin osa maahanmuuttajien saamista "suurista" tuista menee yllätys yllätys elämiseen ja opiskeluun, sillä ulkomaalaisen on käytävä koulua oppiakseen kielen jonka jälkeen onkin käytävä ties mitä työllistymiskursseja ja hankittava ajokortit johon siis kuuluu autokoulun käynti puhumattakaan rokotuksista ja terveystarkastuksista yms.

Toiseksi, ne maahanmuuttajat joilla on rahaa eivätkä siis tienaa työtä tekemällä joko harjoittavat rikollisuutta (aivan kuten suomalaiset narkkarit, sossupummit ja työnvieroksujatkin), tallettavat koko perheen (johon siis kuuluu 10 ihmistä) tuet yhdelle tilille jolloin se 300€/kk on yhteensä 3 000€/kk tai sitten myyvät tavaroita, kerjäävät tai soittavat musiikkia kadulla.

Ei sovi tehdä johtopäätöksiä ja yleistää sen mukaan mitä maksetaan tukia ja mitä kuulee jonkun sanovan, kantsii tarkistaa mitä kaikkea suomen valtio kustantaa ainoastaan suomen kansalaisille.
Peruskoulu on kyllä maahanmuuttajillekkin ilmainen, mutta lukiossa, amiksessa tai yliopistossa opiskelu taas ei.


Myös perus terveydenhoito on maahanmuuttajalle maksullista jota valtio ei maksa,
poikkeuksena tietysti jos ihmisen henki on vaarassa.

Meille suomalaisille terveydenhoito, sosiaalipalvelut, koulut, kurssit yms. ovat ilmaisia,
mutta ne ovat ilmaisia vain suomen kansalaisille.

Minusta noita maahanmuuttajien tukia ei kuulu maksaa rahana, vaan ne pitäisi nimenomaan maksaa siten, että valtio myöntää tietyn summan käteisenä ja loput maksutositteena.
Nämä taas sitten raukeaisisivat jos kyseinen henkilö ei määräaikaan mennessä ilmoittaudu työttömäksi työnhakijaksi ja saa työtä, koulupaikkaa tai pääse työvalmennukseen.