KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Valta on vastuuta

/ #4012 Tietoa on jaettu mutta ei ole uskottu

30.08.2012 10:57

#4011: - Re: Re: Re: Tassuttimelle

"Hyvä olisi myös ymmärtää se ettei minkään yhdistyksen jäsenistö ole vastuussa hallituksen toilailuista ja päätöksistä, jotka on tehty tiedottamatta KOKO jäsenistöä ja mielipidettä kuulematta."

Kyllä tietoa on jaettu varsinkin vuosikokouksessa 2011, mutta ei enemmistö uskonut muita kuin silloista hallitusta.

Joten jäsenistön enemmistön on ihan turha paeta vastuutaan. Tietoa on ollut tuolloin vuosikokouksessa kattavasti esillä mm. Timo Peltoniemen esittelemänä.

Yhdistyksessä valtaa käyttävät sen jäsenet. Jäsenten vallankäyttö perustui tuolloin mm. vastuuvapauden myöntämiseen vanhan  hallituksen jäsenille ja valtaa jäsenet käyttivät myös valitessaan uudet hallituksen jäsenet. Ns. vaihtoehtoisista ehdokkaista ei ketään uuteen hallitukseen valittu. Vain parhaat ilmeisesti kelpasivat.

Jäsenistö kantaa siis vastuun yhdistyksestään. Niin se vain on. Myös siitä, että KKY:llä on edelleen oikeusprosessi käynnissä  yhden v. 2011 erottamansa jäsenen kanssa. Jos jäsenistö ei halua jatkaa oikeudenkäyntejä, niin valitkoon sellaisen hallituksen vuoden 2013 vuosikokouksessa, joka myöntää vuoden 2011 alkuun asti toimineen hallituksen virheet ja lopettaa prosessin.

HAVAHTUKAA siis, KKY:n jäsenet!