VETOOMUS JYRKI KATAISEN EROTTAMISESTA


Vieras

/ #887

27.07.2012 11:05

Voidaan nyt jo selkeästi nähdä, että EU:n pankit samoin kuin vakuutusyhtiöt jatkavat lihavia vuosiaan milloin minkäkin kansan selkänahalla. Suomessa tätä linjaa kannattaa hallitus,jonka pitäisi demokratian mittapuun mukaan olla kansamme asialla. Toisin tekee Jyrki Katainen siinä, missä Jutta Urpilainenkin. Tämän saattoi helposti nähdä myös seuraamalla menneen torstain televisioitua hallituksen istuntoa. Nämä kaksi "pikkuhitleriä" olivat siellä suomalaisille selittelemässä, miksi "musta onkin valkoista".

Hallitus on harrastanut jo pitkään suomen kansan alas ajoa. Kokoomuksen ja SDP:n linjaama suunta EUineen ja Euroineen on nyt nähty.
Suomalaisten eläkesäästöt ovat jo menneet eläkeyhtiöiden pelatessa lakisääteisillä eläkemaksuilla "EU:n pörssissä". Eläkemaksujamme vartioi ainoastaan "itse se sama pukki kaalimaassa", jolle laki on antanut oikeudet pakkoperiä sekä suomen kansalta, että suomalaisilta yrittäjiltä eläkemaksu- nimistä rahaa.
Suomessa tämän rahan lisäksi vakuutusyhtiöt on oikeutettu keräämään yrittäjiltä lakisääteisiä tapaturmavakuutusmaksuja, joilla nämä yhtiöt keinottelevat laittamalla ne "kiertoon", eli "sijoittavat", mutta mihin? Kuka on kuullut, mihin eläkemaksumme ja tapaturmavakuutuksemme ovat sijoitettuina?

Olemme niin sinisilmäisiä ja herranpelkoisia, että emme kysy riittävän suurella äänellä tulevaisuudelle maksamiemme varojen perään. Eikö valtio ole velvollinen selvittämään meille, missä nämä varat ovat! Viimepäivien tapahtumat osoittavat, että pelkkien kuulopuheiden perusteella ei mihinkään ole luottamista, tuleepa asiaa sitten miten korkeilta ministerinjakkaroilta tahansa.

Rehellisesti sanottuna nyt näyttäisi sille, että maksamiamme eläkemaksuja emme tule koskaan saamaan takaisin.
Pakolla perittyjen tapaturmavakuutusmaksujen kohtalo on jo satojentuhansien suomalaisyrittäjien kohdalla tullut täysin selväksi. Maamme vakuutusyhtiöt ovat jo pitkään keinotellet lain varjolla perityillä varoilla. Vakuutusyhtiöt pyrkivät olemaan maksamatta korvausta nimettömien lääkäreidensä päätöksillä, joita nimettömät juristit ovat takaamassa.
Mutta kokeile itse lähettää heille lääkärisi lausunto, jossa ei ole nimeä!
Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat.

Suomalaisten kustannuksella ja hallituksemme hyväksynnällä Saksalaiset saavat keinotella itselleen tulosta. Eläkevakuutusyhtiömme keinottelevat huonosti voivassa Euroopssa meiltä lakisääteisesti perityillä eläkkeillä, mutta heidän annetaan se tehdä hallituksen asiaan puuttumatta, koska siinä istuu liian paljon niitä, jotka hyötyvät tästä asiain tilasta.

Millä me tulemme toimeen? Tämä asia ei kiinnosta vallanhaluisia rahakirstujen "vartioita".