Vaasan musiikkiluokkien puolesta


Vieras

/ #697 Re: Re: Re:

09.06.2012 13:10

#691: - Re: Re: #689: Valitse nimimerkki - Re: Rehtori ollut virassa jo useamman vuoden... Että tällä asiantuntemuksellako täällä kommentoidaan?

Hyvin huomattu.  Oli muuten kova homma tarkistaa kun asiaa pyritään salaamaan mutta onneksi vastuuhenkilötieto ei ollut salainen mutta toki tarkistin kun sanomani kumottiin  Asiassa oli tittelivirhe sillä irtisanomisen hoiti uusi kaksi kuukautta virassa ollut koulutoimenjohtaja Juha-Pekka  Lehmus joka ei ollutkaan rehtori.  Näin asia saakin uuden käänteen, jos vain rehtorilla on oikeus irtisanomiseen.  Pidin päivänselvänä, että hän on rehtori koska hän teki vain rehtorille sallitun siirron.

Tittelivirhe ei muuta varsinaista asiaa.  Tittelivirheitä voi tulla kun asioita pitää salailun vuoksi päätellä.

Asia meneekin mielenkiintoiseksi jos irtisanomisella ei olekaan lainvoimaa.   Lehmus oli ollut virassaan vain  kaksi kuukautta eikä siis ollut rehtori, jolla on lainvoimaa irtisanoa alaisensa, eikä hän varmasti kerennyt tutustua asiaan.  Mutta aina löytyy joku joka voi irtisanoa vaikka rehtorin.  Olisikohan koulutoimenjohtaja tällainen asema?  Se nostaa silloin 2 kk. koulutoimenjohtajana olleen Juha-Pekka Lehmuksen epäillysti syylliseksi, jos irtisanominen ei ole laillinen.

Mutta luultavasti Koulutoimenjohtaja on sellainen titteli, että sen takana on irtisanomisen lainvoima.