KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3540 Re: Re: Re:

29.02.2012 18:25

#3539: - Re: Re:  

 Ei osunut saati uponnut :)  Taas meni väärin! Osumia ja upotuksiako sinä haluat, vai ehkä mitalin "ansiokkaasta" toiminnastasi?  Säästyypä joka sentti säätiölle. Uskollisuus ennen kaikkea  -  voit saada vaikka muistokirjoituksen  Katti Mattiin.

Omakohtaisesti olen toiminut vain "kotimaisten" kissojen kanssa.  Silti en tuomitse niitä, jotka haluavat opastaa ja auttaa virolaisia hoitamaan kissatilanteensa kuntoon. Toimiva eläinsuojelujärjestelmä on mielestäni jonkilainen merkki sivistysvaltiona olemisesta. Sinä et näytä tätä ymmärtävän.  Jankkaat AINA JA JATKUVASTI SIITÄ RAHASTA.  Onko sinulla mitään muita arvoja tai mitään järjellistä sanottavaa? Olet kuin lapsi leikkikentällä ja heität hiekkaa muiden silmiin. Ota huomioon, että  useimmat meistä ovat täysiaikaisia ja -päisiä.  Miten on sinun laitasi?

Mistä pitäsi tuntea huonoa omaatuntoa? Kissoja autetaan täyttä päätä ja yritetään tehdä niille elämä hieman helpommaksi. Sinulla kun ei ole minkäänlaista omaatuntoa, jos olisi niin älyäisit olla hiljaa. Pidät tätä sivustoa viihteenä, se kertoo kaiken suhteestasi hädänalaisiin kissoihin.  

En viitsi edes sinua nimitellä, et ole sen arvoinen.  Varmasti en ole ensimmäinen, joka on sen sanonut sinulle.