KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Valehtelijoiden klubi

/ #3452 Re: Re: Re:

18.02.2012 16:50

#3451: - Re: Re:  

 Kaikki kommentit tulevat takaisin bumerangina, se on taktiikkasi. Käännät kaikki asiat sinulle edullisella tavalla - lapsekkaan helppoa, tulee mieleen lapsuuden leikit. Sinulla ne taitaa kestää normaalia pidempään. Näillä puolustusmekanismeilla et joudu koskaan itsesi kanssa vastakkain ja teoistasi vastuuseen.

Mukavaa, että luit kommenttini, toivottavasti ajatuksella. Sinun profiilisi on helppo tunnistaa muiden joukosta; viskot aidan takaa kiviä ja lällätät päälle. Et edes yritä perustella väittämiäsi, ainoa syy sinun läsnäoloosi täällä on huomion halu ja ihmisten ärsyttäminen. Saat ihmisten reaktioista jotain kiksejä, lienee päiväsi kohokohta? Sitten valitat ja syytät muita "panettelusta ja parjaamisesta". Aivan kuin pieni lapsi. Jostain syystä lapsuuden kehitystehtäväsi on jäänyt kesken.

Luulet näkemyksilläsi ja "esimerkilläsi"olevan merkitystä kisulaisille tai  muille eläinystäville. Jos olisit eläinystävä, niin lähestymistapasi ko. aiheeseen olisi täysin erilainen. Sanaakaan en ole kuullut KISSOISTA.  Oletan, ettei aihe kiinnosta sinua, et kykene myötätuntoon. Haluat ainoastaan tehdä kiusaa mutta et onnistu edes siinä. Todellisuudessa tanssit ja riekut näiden hädänalaisten kissojen haudalla. Satoja kissoja olisi pelastettu , jos teillä siellä KKY:ssä olisi tunne- ja ajatusmaailmaltaan normaaleja "aktiiveja". Kiinnostuksen ja toiminnan  kohteena ei ole enää hädänalaiset kissat, vaan energianne menee asioiden peittey-yrityksiin ja defensseihin. Missä on teidän omatuntonne??????  Vissiin siellä pankkitilillä.

Väität olevasi normaali ja muiden kulkevan "sivuraiteella". Voihan olla näinkin, riippuu mitä pitää normaalina.  Olen itse mielummin "sivuraiteella" kuin kaltaisesi  . "Pääraiteellakin" voi jäädä junan alle, jos ei tajua katsoa eteensä :)