KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

3057

/ #3153 Re: Kisu: älä tapa

17.01.2012 13:44

#3149: xyz - Kisu: älä tapa

Olitkohan lukenut oikein ja ymmärryksen kanssa kommenttini?

"Hei sinä 3057, olet Kisun jäsen, oppositiossa tai molempia."

tämä on asia josta sinulla ei ole harmainta aavistustakaan olet tietävinäsi vai sanoinko jossain kohtaa kuuluvani ko. yhdistykseen?? Eikö täällä mieletäsi voi kirjoittaa muut kuin näihin kahteen yhdistykseen kuuluvat? Olen anonyymi eikä kuulumiseni yhdistyksiin on se pointti vaan ASIA!!! Onko sinusta mahdollistakaan, että tämä asia kiinnostaisi muitakin eläisuojelusta kiinnostuneita, ko. yhdistyksiin kuulumattomia, tässä tapauksessa kissojen auttamisesta?,

...samaa ajatuskuviota käyttäen sanon sinua KKY,n ydinjoukkoon kuuluvaksi ja olet ollut tekemässä näitä päättömiä päätöksiä.

"Miksi haluat tappaa tämän viestiketjun jonkun yhdistyksen päätökseen????"

tähän vastaan vain kommenttini loppulauseella ja suoralla kopiolla sieltä ja sellaisena kun se siellä seisoo

"JA TÄMÄ KIRJOITTELU JATKUU TÄÄLLÄ NIIN KAUAN KUNNES KKY PERUU PÄÄTÖKSENSÄ JA PALAA JUURILLEEN JA KÄYTTÄMÄÄN NE HAALIMANSA RAHAVAT HÄDÄNALAISIIN KISSOIHIN EIVÄTKÄ TUHLAA NIITÄ TALOUDENHOITAJAAN JA KALLIISEEN LAKIMIEHEEN...NE KUMMATKAAN EIVÄT OLE PAKOLLISIA!!!!!"

Tämä adressi ja sen kommenttiosio menettää merkityksensä ja muuttuu tarpeettomaksi ja saa päättyä kun KKY peruu päätöksensä...sinä haluaisit, että jatkuisi senkin jälkeen?!? Kyllä täältä aressista varmasti riita- ja temmellyskenttiä löytyy riitelyä ja temmelystä haluaville..

Onko näköpiirissä, että KKY peruu päätöksensä, josta sinä tiedät muttei muut?!? Tämäkin kielii siitä että olet ydinjoukkoa kkyssä. JA jos ei tuollaista päätöstä ole näköpiirissä, niin sinulla on aika vakava luetun ymmärtämisen vaikeus.

Ja mitä tulee tähän lauseeseesi: "Toistakaa vielä naivi väite, että tässä ketjussa ei käsitellä Kisu-järjestöä."

Niin, toistanpa nyt vielä pyynnöstäsi "naivin väitteen" jos et nyt muista mikä tämän adressin aihe on ja se on

"KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen "

Onko KISU tehnyt jotain sellaista (muuta kuin pelastanut lyhyen olemassa olonsa aikana satoja kissoja) mistä täällä KKY,lle omistetussa adressissa pitää kirjoitella. Tuossa ei lue KISU tai mitään siihen viittaavaa ja adressi on perustettu ennen ko. yhdistyksen olemassaoloa.

Tämän kirjoittelun aihe ei ole KISU mutta jotkut ilkeämieliset henkilöt pyrkivät kääntämään keskustelua sivuun harhapoluille uuden, niiden kissojen (jotka KKY hylkäsi) hyväksi toimivan yhdistyksen jatkamalla sitä samaa mustamaalaamista mitä olette harjoittaneet (sinähän olet KKY,n keskushahmoja näinhän "me päätettiin" jos sinun varma päätelmäsi minusta on että olen kisulainen).

Kaikenkaikkiaan kommenttisi vahvistaa sen mihin kuulut ja siellähän aktiivisena ovat vain ydinjoukko (muut aktiiviset häädetään häiritsemästä) ja hännystelijät, olet jompaa kumpaa. Ja tämä kaikki mitä sanon ei mitenkään vakuuta siitä, että kuuluisn kumpaakaan joukkioon! Minullahan voi olla kenties hyviä ystäviä molemmista yhdistyksistä!? Mietipä sitä!

Kommenttisi oli täysin turha vailla mitään muuta tarkoitusta kuin trollata. Sekin vahvistaa, että olet KKY,n ydinporukkaa sillä mitään järkevää asiallista sanomista sinullakaan ei ole!

Lopuksi; anna tähän asiaan järkevä asiallinen selitys.. ote mm. kommentista 3134 ja vastaavia löytyy pilvin pimein tästä adressista.

"On suorastaan häpeällistä ja vastuutonta toimintaa eläinsuojeluyhdistykseltä, joka kerää suuret määrät varoja pelastutyöhön muttei käytä niitä siihen vaan tallettaa ne pankkitileille "tulevaisuuden kissojen auttamiseen" joita varmasti tulee olemaan tämänkaltaisen toiminnan seurauksena."

Tähän vain lisäisin ETTÄ MITES NE NYT HÄTÄÄ KÄRSIVÄT KISSAT!?!? Oletko ollut kentällä niitä pelastamassa tai hoidat niitä ja oikeasti käyttänyt yhdistyksen (KKY) varoja mm. kissojen ruokiin hiekkaan matolääkkeisiin vienyt eläinlääkäriin??

Vastasin typerään kommenttiisi vaikkei se ansaitsisi minkäänlaista vastausta!

ps. KISU on jo viiteryhmineen osoittanut ydinosaamistaan...ellet ole huomannut