KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Leila Vuorenoja

/ #3092 Re: Re: Re: Re: Kysymys "Ihmettelijälle" ja vastaus siihen

11.01.2012 18:38

#3088: Ihmettelijä - Re: Re: Re: Kysymys "Ihmettelijälle" ja vastaus siihen 

Minä kyllä sanoin, että kun OMASTA mielestäsi olet niin fiksu, niin kommentoi sitten myös kissa-aiheisiin kysymyksiini! SUORAA vastausta ei niihin vaan oikein tullut... Eikö hallituksen nykylinjaus ja vastuun siirto kunnille ja kaupungeille ole näiden hädänalaisten kissojen osalta juurikin käytännössä niiden heitteillejättöä ja myös jäsenten että lahjoittajien luottamuksen pettämistä?

Oletko sinä hallituksen toiminnan kannattaja vai kissojen ja opposition puolesta puhuja? Näyttää sinulla olevan ainakin kaunoja Timoa kohtaan?? Syystä että?

SANOHAN NYT VIIMEINKIN, MITÄ LUULET NIILLE HÄDÄNALAISILLE KISSOILLE TAPAHTUVAN TALVEN PAKKASISSA, JOTKA KKY:N HALLITUS HYLKÄSI TOIMINTANSA ULKOPUOLELLE? (Siis jos eräs toinen uusi yhdistys ei nyt korjaisi niitä talteen).

Faktaa on, ettei viranomaisilla ole resursseja näiden kissojen pelastamiseksi, jos pystyvät edes päiviltä päästämään! Tästä on mm. eläinlääkärin lausunto, joka annettiin kuuluisassa KKY:n käräjäoikeuden istunnossa! Näin minulle on kerrottu