KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kissakerjäläiset KKY:n rahasäkin päällä

/ #3066 Re: Re: Re: Valtaa

08.01.2012 21:07

#3058: - Re: Re: Valtaa 

Jos sellainen määrää rahaa olisi Kisulla, niin voin todella vakuuttaa, että ainakin Pirkanmaan kissat voisivat huomattavasti paremmin! Ikävä kyllä nykymaailmassa ei voi tehdä paljon hyvää rahattomana ja tyhjin käsin. Kisulaisia ei kateus vaivaa, vaan harmi kissojen puolesta. Kisulaisille rahalla on vain välinearvo, se ei ole arvon mitta. Periaattellisuus lienee uusi näkökulma KKY:lle?

 KKY katsoo asiakseen kommentoida rahasäkin päällä istuen muiden eläisuojelijoiden toimia ja ponnisteluja kissojen hyväksi. Rahaa ja keinoja olisi tulla kentälle auttamaan mutta halua ei. Säkin päältä on turvallista herjata ja välttyä joutumasta todellisiin eläinsuojelutehtäviin. KKY:n rahahanojen sulkeminen hädänalaisilta kissoilta ei aiheuta KKY:lle ainoastaan uskottavuusongelmia, vaan paljastaa myös yhdistyksen toimijoiden pohjattoman ahneuden ja raadollisuuden. 

 Mitä valtataisteluun tulee, niin mitä "valtaa" eläinsuojeluyhdistyksellä voi ylipäätänsä olla? Ketä kohtaan tätä valtaa käytetään ja miksi?  Käytetäänkö sitä yhdistyksen jäseniä vai autettavia kohtaan? Yhdistyksen jäseniä  pitäisi yhdistää sama päämäärä ja halu auttaa näitä hädänalaisia kissoja, vai onko niitä muitakin päämääriä? Vallan pitäisi tuoda myös vastuuta, mikäli kyse ei ole mielivallasta.

Kirjoittajalla tuntuu olevan ennustamisen lahja, kun tuntuu tietävän rahojen kohtalon kisulaisten käsissä -  vuodet KKY:ssä ovat ilmeisesti tehneet tehtävänsä. Kisun toimijoihin itse kuuluvana voi sanoa omasta puolestani, että jos näen Kisussa mahdollista vallankäyttöä ilman vastuuta tai epäeettistä toimintaa, en epäröi puuttua siihen tai erota yhdistyksestä.