KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen


Vieras

/ #3063 Re: Re: Re: Valtaa

07.01.2012 11:05

#3058: - Re: Re: Valtaa

Entäs mites kävis jos rahat saisi vaikkapa ihan mikä muu eläinsuojeluyhdistys tahansa? Taikka kaupunki velvoitteena käyttää ne Tampereen eläinsuojelutyöhön palkkaamalla vuodeksi työntekijän (ne 400 tonnia riittää siihen)? Olen täysin varma siitä, että nuo kaikki muut tahot saisivat aivan varmasti enemmän aikaan eläinsuojelutyössä kun kky, joka nyt vain kykkii ja miettii mitä niillä rahoilla tehtäisiin, laitettaisiin poikimaan ja nostamaan joidenkin imagoa, statusta ja kunniaa. Kaikkein järkevintä olisikin, että nuo varat jaettaisiin kaikkien rekisteröidyille virallisille eläinsuojelutyötätekeville tahoille.

On suoranainen eettinen ja moraalinen vääryys lahjoittajia kohtaan se miten kky toimii niitten suhteen! Mutta en yhtään ihmettele sitä jos asenne on sellainen kun täällä on saanut havaita monesta kommentista, on kyse vain mahtailusta, vallasta ja kunnianhimosta vailla katetta. Millään noilla ei auteta hätää kärsiviä eläimiä!

Ei ne sanat vaan teot! Käsittääkseni on edelleen meneillään oikeustoimia viimevuotisten tapahtumien johdosta ja siksi toivon, että oikeus ja oikeudenmukaisuus voittaisi!!