KKY ei saa jättää kissoja pakkaseen

Kaikkeni kissojen hyväksi

/ #3061 Vai vielä Valtaa

06.01.2012 22:22

Sinulle#3058: -joka et ymmärrä näistä keskusteluista hölkäsen pöläystä, koska tuollaisia suustasi lauot. Rahasta ei ole ollut lainkaan kysymys, kun tämä adressi on perustettu. Tämä perustettiin vain siksi koska kky kieltäytyi ottamasta hoitoonsa puolivillejä kissoja jotka eniten apua tarvitsevat. Ymmärrätkö nyt vai pitääkö vielä selvemmin vääntää rautalankaa? 

Jos Kisulaiset saisivat samanverran rahaa kun kky:llä on, se perustaisi karanteenipaikan juuri ulkoa tuleville HÄDÄNALAISILLE kissoille, jotta tautien tartuntavaara pienenisi minimiin. Sekä aloittaisi vielä tehokkaamman valistus ja pelastustoiminnan mitä se nyt ei kykene täysillä tekemään rahan puutteen vuoksi. Valtaa meistä ei tarvitse kukaan. Pirkanmaalla ja sen ulkopuolellakin on vielä satoja ja satoja paikkoja joissa kissoja hoidetaan huonosti, eikä kukaan voi niitä auttaa. KKy voisi, vaan ei auta. Rahanreikiä olisi kyllä , eikä kenekään tarvitsisi taistella vallasta.

Ainoastaan KKY haluaa valtaa ja kunniaa, meille riittää että kissat hoidetaan pois pakkasen kourista ja huonoista olosuhteista. KKy ei niistä välitä.

KKy on kateellinen siitäkin että Kisu ottaa kissoja, koska nimittelee meitä kilpailijoiksi. Ei vapaaehtoistyössä voi olla kilpailua, koska kukaan ei saa mitään palkaksi . Jokainen meistä joutuu maksamaan omasta pussistaan melkoisen määrän, että kissat pääsisivät uusiin koteihin ja hoidettaisiin terveiksi. Ei siinä kilpailla millään. Tehdään vaan minkä pystytään. Vain KKY ei tee mitään vastaavaa.

Mitähän itse olet tehnyt muuta kun irvaillut täällä sivustolla? Oletko saanut mitään hyvää elämässäsi aikaan ? Epäilen.