Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Bögarnas fel

/ #40258 Tämän palstan tärkein anti?

04.08.2014 12:46

#40252: - On tyhmää ja koomistakin raivokkaasti kiistellä makuasioista 

 Ehdottomasti se,että kaikille tarjoutuu tässä tilaisuus nähdä ,miten sitkeää, ja sairaalloista on eräiden yksilöiden patologinen homoviha.Jo pelkästään tuo samojen viestien toistaminen (tavalla jota  ei hyväksyttäisi ja jota ei näe missään muussa nettikeskustelussa) saa normaaliälyisen jo miettimään:"Onkohan noillakaan nyt ihan kaikki kohdallaan?"

Pelko,ennakkoluulo, vihantunteiden kanavoiminen,torjunta ja viholliskuvan rakentamisyritykset-ne siinä vain tulevat esille. Kaikki tuo kertoo enemmän noista kirjoittajista,kuin homoista.

He ne ovat niitä  henkisesti sairaita henkilöitä, todennäköisesti yrittävät olla jotain "suomenpuolustajasankareita" ja tuntea nyt itsensä siinä (itselleen ottamassaan ) tehtävässään hyvinkin tärkeiksi.

Tekstien kielestä ja kirjoituksesta päätellen  he todennäköisimmin  kuitenkin ovat itse jotain koulupudokkaita ja  luusereita, joille tämä homojen mollaamistekstien rustaaminen ja tänne  lähettely  on suurinpiirtein  ainoa asia mihin he osaavat tietokonettaan käyttää ja ainoa asia  joka heidän(ei varmaankaan niin kadehdittavaan) omaan elämäänsä edes jonkinlaista sisällöntunnetta tai jotain sen tapaista tyydytystä  antaa.

Kukaan normaali ihminen tuskin haluaa heidän viesteihinsä ja ajatusmaailmaansa samaistua.Kaikki se on niin näkyvää siinä ja vielä niin peittelemättömällä tavalla ,että päätelmät siitä on jokaisen  helppo tehdä.