Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #39341 Re: Re: Nykyinen avioliittolaki EI ole tasa-arvoinen kaikille

23.07.2014 10:38

#39331: Sixpack - Re: Nykyinen avioliittolaki EI ole tasa-arvoinen kaikille

Oikeuden ihmisiltä elää elämäänsä  tunnustetusti ja hyväksytysti homoseksuaalina kumppaninsa rinnalla ja samoilla oikeuksilla yhteiselämään  kuin muillakin. Tämän oikeuden myöntäminen heille ei ole keneltäkään mitään pois.

"Millaisia haitallisia ja kaikkia kansalaisia koskettavia seurauksia avioliittoinstituution juridisella uudelleenmäärittelemisellä väistämättä on?

1. Muutos koskee kaikkia: kaikkien avioliitot muuttuvat juridisessa mielessä...

2. Homoseksuaalit eivät juurikaan käytä hyväkseen uutta laillista mahdollisuutta ”avioliiton” solmimiseen ja homoliittojen purkautumisprosentti on poikkeuksellisen korkea. Avioliittolainsäädännön ”tasa-arvoistuminen” johtaa sen sijaan siihen, että heteroliittojenkin solmimisprosentti laskee entisestään ja avioliiton asema ylipäätään heikkenee.

3. Homoseksuaalisesta kokemuksesta muodostuu normatiivinen perusta...

4. Biologia häviää vanhemmuuden käsitteestä kokonaan...

5. Avioliitto olisi tällöin vain tunnepohjainen kumppanuus- ja ystävyysliitto, jollaisilla ei tarvitse olla minkäänlaisia pysyvyys- eikä lukumäärärajoitteita.

6. ...koko avioliiton käsite menettää lopullisesti merkityksensä yhteiskunnallisena instituutiona.

7. Paine sekä polygamian että polyamorian yhteiskunnalliselle hyväksymiselle kasvaa ratkaisevasti."

.

.

.

Luettelossa esitetään yhteensä: "17 konkreettista ja jo osiltaan muualla realisoitunutta seurausta osoittavat, että on täysin harhaanjohtavan valheellista ja absurdia väittää, että sukupuolineutraalilla tavalla ”tasa-arvoisen” avioliittolainsäädännön hyväksyminen ”ei ole keneltäkään pois” eikä ”vaikuta mitenkään” heteroseksuaaliseen suureen enemmistöön."

http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/517/tasa-arvoinen_avioliittolaki_ja_sen_hyvaksymisen_radikaalit_yhteiskunnalliset_seuraukset