Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto


Vieras

/ #39021 Re:

18.07.2014 17:11

#39017: -

 

 



Mutta lukemisen arvoinen on ensimmäinen kommentti:  eli on mahdollista,  että näitä laitetaan pystyyn aivan vastakkaisista motiiveista.  Olen arvellut itsekkin joskus tätä,  koska ON VALITTU NIIN "PIENIÄ" yksittäisiä aiheita,  että tietää jo alusta,  etteivät tule saamaan suurta äänimäärää,  jolloin palvelevat negatiivisesti:

"Tällaiset saattavat hyvinkin olla homofiilien itsensä laittamia feikkejä, joilla halutaan saada homovyörytykseen nuivasti suhtautuvat näyttämään tyhmiltä ja väkivaltaisilta."

Arkkipiispalla ei ole oikeutta anteeksipyyntöön uskovan puolesta!

Kari Mäkisen anteeksipyyntö homoilta oli ja on otettava yksityishenkilönä tehtynä ilmaisuna. Kirkko joka edustaa kristinuskoa on perustuttava täysin raamattuun, eikä eri tahojen itselleen soveliaisiin tulkintoihin siitä.

Homouden harjoittaminen on raamatussa kielletty ja siten myös tällaiset avioliitot yksiselitteisesti. Tämä ei ole syrjimiskysymys tai tasa-arvo asia, se on vain niin sanassa sanottu ja asetettu. Se ei vähennä Jeesuksen rakkautta homoja sekä meitä kaikkia kohtaan, eikä tarkoita, että me heterot saisimme oikeuden vihata homoja. Meidän tulee rakastaa lähimmäistämme ja olla hänen tukenaan ja kertoa Jeesuksen sanomaa mutta emme saa hyväksyä raamatun vastaisia tekoja. Me emme tiedä miksi Jumala sallii tällaisen sukupuolisen ristiriidan ja mikä sen aiheuttaa. Mutta emme toki tiedä montaa muutakaan asiaa tässä maailmassa, miksi on niin tai näin. Meille ihmisille on asetettu tiemme ja siihen monta mutkaa ja karikkoa, sitä tietä on vain jokaisen kuljettava, olimme sitten millaisia tahansa, rukoillen, pyytäen, anoen ja uskoen Jeesukseen.

Kari Mäkisen anteeksipyyntö oli juuri sitä ulkokultaisuuta, josta Jeesus varoittaa. Se ei ollut palvelusta Jumalalle, vaan oman itsensä korottamista toisille ihmiselle ja sellaiselle ei ole siunausta Jumalan silmissä.

 

 

 

 

http://www.adressit.com/keskustelu/103939