Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

Pink Butterfly

/ #38774 Re: Seuraavissa kisoissa tavataan

15.07.2014 08:40

#38761: - Seuraavissa kisoissa tavataan

..mutta tuskin kuvan esittämiä henkilöitä kuitenkaan. Kuva ei sinänsä  ole ´herkkua´,eikä ´myrkkyä´se on vain puhkitylsä ja jo toiseen kertaan tänne postattu.

Herää kysymys: miksi ja ketä (tai keitä varten oikeastaan) Lesboa saattaisi ehkä  kiinnostaa esim. alastonkuva jostain tietystä (hänen ihailemastaan) naispuolisesta (oikean jalkapallojoukkueen todellisesta) pelaajasta-ei mikään nimetön ,kasvoton rivi takapuolia. Tuo kuvahan  on selvästikin otettu ja  tarkoitettu vain miespuolisten lukijoiden joukkoa ajatellen ja siitäkin lähinnä vain  ns.´innokkaimpia kuolaajia´silmälläpitäen.

Sellainen innokkuuden laji tekee miehestä vain  naurettavan helposti manipuloitavan ja rahastettavan (esim.lehtien) markkinointikohteen  ja hänestä itsestään siinä  aika naurettavan näköisenkin- oikein noita kuvia tuijottaessaan ja ´´näkyjä´todellisuudessakin vain ´tiiraillessaan´.

Sellainen "hei, kerään innokkaasti ja katselen mielelläni alastomien, tai erittäin vähäpukeisten naisten kuvia", ei näet  ehkä sittenkään taitaisi olla mieheltä se paras mahdollinen avaus ja esittäytymistapa naiselle heteroseksuaalista seurustelua silmälläpitäen, eikä sen mainitseminen harrastuksena ainakaan lisäisi miehen OMAA erotiikka-arvoa naisten ´kohteena´...